Mit ajánlotok terhesen?
Figyelt kérdés
A héten megyünk üdülni.Párom már tavaly lefoglalta a helyet,így nem tudtuk vissza mondani, bár nem is igazán szeretnénk.A helyen nincs termálvíz,azonban a medencék melegített vízüek(30-37 Celsius fokosak).Volt már valaki hasonló helyzetben. Be lehet így a medencébe menni? Ki mivel védekezett a fertőzések ellen? Tampon,kúp,fürdésmentesség? Ki mit ajánl?2012. jún. 11. 21:26
1/4 anonim válasza:
Meleg vízbe ne menj, méhösszehúzódásokat okozhat, ami tágíthatja a méhszájat, és koraszüléshez vezethet. Nekem az orvosom azt ajánlotta, hogy ne menjek ilyen jellegű fürdőkbe terhesség alatt. Szerintem nem ér annyit az egész, hogy kockáztasd a baba egészségét és épségét.
2/4 anonim válasza:
Előző vagyok, szerintem biztos lesz majd olyan, aki meg teljesen mást mond majd, mint én, na de csak egyszer kapjon el valaki terhesen bármilyen fertőzést, mindjárt óvatosabb lesz....
3/4 Bambuszka32 válasza:
Osztom az előttem szóló véleményét! Ne kockáztasd a babócád életét, egészségét egy kis dőzsizésért. Üdüljetek, kiránduljatok, masszíroztass, pedikűr-manikűr, kicsi napozgatás-kirándulás stb... Sokféle képen ki lehet kapcsolódni, a vizet hagyd ki kérlek!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!megfogadom a tanácsokat!
2012. jún. 12. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!