Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pontosan mi az a PCO? Mitől...

Pontosan mi az a PCO? Mitől alakul ki, és hogyan lehet kezelni?

Figyelt kérdés
Gyanítom hogy nekem is ez a bajom,ezért érdekelne.Előlre is köszönöm a válaszokat.
2009. júl. 3. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:

polycisztás ovárium szindróma. ez hormonálisan alakul ki. Sajnos ez a gyermekvállalást is befolyásolja a későbbiekben.

el kéne menned endokrinológiára ahol vért vesznek és gyógyszert írnak, ez nem nőgyógyászati probléma.

Namármost a cisztás petefészek és a PCO között óriási kölönbség van. neten sok mindent találsz erről, csak ne keverd össze a kettőt. Endkrinológus mondja ki a végső szót!

27/L egészségügyis vagyok

2009. júl. 3. 16:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Endokrinológián voltam,vettek is vért nem is egyszer de az eredményeim jók lettek.Petefészekcystám is volt (dermoid) novemberben vették ki de azóta sem tapasztalok javulást...
2009. júl. 3. 16:10
 3/6 anonim ***** válasza:

de most neked egy vagy több cisztád van?

ha több akkor vigyázni kell mert hegesedést okozhat a petefészken és elzáródást, de ha csak egy-két darab az nem gond.

A dermoid ciszta az más azt ki kell kapni, nekem a hasüregemben volt egy 18 centis :)

Ha endokrinológiailag rendben vagy az már megnyugtató :9

27/l/egészs.

2009. júl. 3. 16:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Egy dermoid cystám volt, azt vették ki novemberben.Azóta nemtudom h lenne másik.
2009. júl. 3. 17:10
 5/6 anonim ***** válasza:

menj elhüvelyi Uh-ran őgyogyihoz,ott alaposan megtudják nézni a petefészkeid állapotát:)

27/L

2009. júl. 3. 18:12
 6/6 A kérdező kommentje:
oks,köszönöm :)
2009. júl. 4. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!