Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől késhet a menstruáció?...

Mitől késhet a menstruáció? Nektek mitől késett, ha előfordult már hosszabb késés?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, és kb. 2 éve rendszeres a menzeszem, amióta rendszeresen szexelek a párommal.

Azóta csak 2-3 napot szokott változni. Most már 9 napja késik, nincs ötletem hogy miért. Rendesen védekezünk óvszerrel, soha nem csináltunk hülyeségeket mint "csak fél percre tette be óvszer nélkül stb..."

Meguntam, holnap veszek tesztet. DE addig is jól jönne pár tipp!

2012. jún. 10. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem vizsgáltasd ki magad,mert lehet PCO.Nekem is késni szokott 10 napot,de valószínű azért,mert abbahagytam a fogamzásgátlót,és elvonási tünet.De ahogy látom,te nem szedtél gyógyszert...
2012. jún. 10. 21:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem antibiotikumtól maradt ki 1 hónapot. Nem szedtél gyógyszert ? Fogyózol ? Stresszelsz ?

Egyébként ennyi késéstől még nem kell kétségbeesni, 1 hónap nagy ritkán ki-ki maradhat.

2012. jún. 10. 21:48
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat!

Nem szedek gyógyszert (csak köptetőt szedtem, de ahhoz nem írtak ilyen hatást), nem fogyózom, a súlyom se változott mostanában.

Viszont egy pár hónapja már nem sportoltam rendszeresen, most újra futni szoktam heti 2-3 alkalommal. De ilyen többször volt az elmúlt 2 évben.

Nem vagyok kifejezetten stresszes, bár épp vizsgaidőszak van, de nem veszem annyira a szívemre.

2012. jún. 10. 21:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy te nem veszed a szívedre a vizsgaidőszakot,de belső stressz,idegesség simán lehet,ezt meg a szervezeted egész másként dolgozhatja fel...
2012. jún. 10. 23:07
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem minden évben khmarad egy ovum. Lehet, h neked sem volt.
2012. jún. 11. 12:38
 6/7 A kérdező kommentje:

csináltam tesztet, negatív lett.

Várok, mást úgy se nagyon tehetek.

2012. jún. 12. 14:20
 7/7 A kérdező kommentje:

Jajj istenem, kiderült, hogy tényleg PCO-m van... :'( :'(

Azt mondta a doki, hogy csak enyhe, de akkor is :'(

2012. nov. 22. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!