11nappal hamarabb jött meg a menstruációm. Mi az oka ennek? 16éves vagyok.
Figyelt kérdés
Ma jött meg a menstruációm. pedig 14én kellett volna. még sosem volt ilyen,hogy hamarabb jött volna. lehet a terhesség jele? mert az ez előtti mensimnél 3napig volt meg,de elég kis mennyiségben, anyum mondta,hogy ő is így volt tesómmal,hogy 3napig volt meg de nagyon kicsi jött neki is. furcsáltam is,ezért csináltam terhességi tesztet. negatív lett.:)és erre most meg hamarabb jön meg. nem értem miért,mi lehet az oka? 7hónapig fogamzásgátlón "éltem" (ha ez számít) + mostanában elég stresszes vagyok,úgy érzem 2fiút szeretek..lehet az is hogy a hormonok miatt zavarodott meg a mensim? + most lennék a peteérés időben. köszönöm előre is a válaszokat:) (16)2009. júl. 3. 10:45
1/4 anonim válasza:
Ha terhes lennél nem jött volna meg, kezdjük itt. Még fiatal vagy ilyenkor ebben a korban előfordul hogy előbb vagy később jön meg. Lehet ez a hormonoktól, stressztől... ez teljesen normális.
2/4 anonim válasza:
A hormonok munkálkodnak benned, még nem áll be a ciklusod.
Az az igazság, hogy a fogamzásgátlót nem igazán ajánlatos szedni, amíg nem menstruálsz rendesen. Csak bezavar.
3/4 anonim válasza:
Nyugodj meg! Hormonok , egyértelműen!! :) Nekem volt olyan, hogy 5 napig megvolt a mensim, majd 11.napom úgy döntött újra meg akar jönni. Hihetetlnül kétségbeestem, 16 éves vagyok én is, fogamzás gátlón sem "élek" és mégis. :) Nyugalom. :D még élek én is :)
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a megnyugtatásokat:) szép napot. :)
2009. aug. 2. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!