Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Méhnyakrákszűrés? Hogyan?

Méhnyakrákszűrés? Hogyan?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam nőgyógyásznál.Maszeknál voltam.Valami rákszűrést csinált de az volt számomra a furcsa hogy levette és kész.semmit nem mondott.eredménytől függetlenül fölírt egy fogamzásgátlót.Csak felnyúlt vmi kefe szerűséggel gondolom levett egy mintát és kész.Ezt ő utána már tudta vhogy az eredmény vagy hogy fogom megtudni?
2009. júl. 3. 09:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Elküldik a kenetet citológiai vizsgálatra. Ha külön nem mondta, kb két-három hét múlva akár telefonon is érdeklődj, hogy megjött e már az eredményed.
2009. júl. 3. 09:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor fog értesíteni, ha talált valamit. Egyébként SENKIT nem értesítenek, tehát ne aggódj :)
2009. júl. 3. 09:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Kenetet vett, és elküldte laborba. Ennyi. Ez így megy. Ezért biztatnak, mert ilyen egyszerű.

Ha bajod van, szól, de te is érdeklődhetsz.

2009. júl. 3. 10:01
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Ha legközelebb mész (min. 2-3 hét) az eredmény benne lesz a gépben. Szoktak adni egy kis kártyát, amire jó esetben beírják hogy PI vagy PII. Ha más az eredmény, akkor van valami elváltozás, de ennek a fogamzásgátlóhoz nem sok köze van
2009. júl. 3. 10:06
 5/8 A kérdező kommentje:
de van köze a fogamzásgátlóhoz.mert ha valami elváltozás van akkor nem lehet bizonyos gyógyszert szedni.ezt a doki nő mondta
2009. júl. 3. 10:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
elég gond hogy senkit nem értesítenek, ugyanis a cytolgia mellett más is néznek, és ott 80%-ban valami fontos is van, ha már maszek ennyit megtehetne. kórházban dolgozm, láttam egy pár kiértékelést már. kérd el a részletes vizsgálati eredményt, akár egy enhye gyulladást is kimutat, de mésgis fontos.
2009. júl. 3. 10:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is nagyon furcsa ha senkit nem értesítenek hisz a rákszűrés nem csak abból áll én félévente járok és nekem mindíg küldi a doki a levelet szóval itt valami nem stim
2009. júl. 3. 13:55
 8/8 A kérdező kommentje:

Hát...nekem elkérte az elején a számomat és kész.Levette a kenetet de nem mondott semmit,csak azt negyed óra után hogy 5ezer ft lesz

:D

2009. júl. 3. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!