Mennyire volt fájdalmas a méhnyakrákszűrés?
Figyelt kérdés
Én ahányszor megyek,mindig egyre jobban fájt a mintavétel! Először egy nőnél voltam,tudta,hogy még nem volt rákszűrésem,azt mondta,hogy nem fog fájni,nem is éreztem semmit!Azóta már voltam párszor,de mindig jobban fájt.Szerintem azért mert nem annyira óvatos az orvos! Nektek mennyire volt fájdalmas?2011. jan. 19. 11:37
1/14 anonim válasza:
Én egyáltalán nem mondanám, hogy fájdalmas volt, inkább kellemetlen, de nem fokozódott a kellemetlenség, ált. ugyanolyan érzés - pedig méhnyakműtétem is volt 1 éve, de ez sem változtatott a kényelmetlenségi fokon szerencsére.
2/14 anonim válasza:
soha semennyire, két szülés után sem, meg szűzen sem fájt
3/14 anonim válasza:
Én nem is éreztem semmit, pedig nem egyszer voltam már. Ha a doki nem mondja észre se veszem hogy megcsinálja.
4/14 anonim válasza:
Nekem sem fájt sose. Szerintem nem is normális, hogy fáj. Válts orvost, vagy kérdezz rá, mitől lehet.
5/14 anonim válasza:
Nekem sem fájt még soha, max. picit kellemetlen.
6/14 kisnita válasza:
Én már sokszor voltam több orvosnál is és volt akinél fájt egy picit. Mikor terhes voltam és a fogadott orvosom csinált rákszűrést az egyáltalán nem fájt. Szülés után egy másik orvos csinált az sem fájt. Viszont még terhesség előtt 2 orvos is olyan durván vette le a mintát, hogy azt éreztem.
7/14 anonim válasza:
Én eddig mindig akkor vettem észre, hogy készen van, amikor szólt a doki, hogy na akkor levette a kenetet.
8/14 anonim válasza:
Mikor először mentem nőgyógyászhoz nagyon féltem remegtem szó szerint bár az orvos megmondta már előtte és közbe is, h ne feszítsek én mégse tudtam magamat elengedni és mit ne mondjak nagyon fájt azt hittem meghalók, de tudom az én hibám volt! Valahogy nem a kedvenc időtöltésem odamenni, de mikor egy másik orvoshoz mentem ott is nagyon féltem ezt észrevette az asszisztense és nagyon aranyos volt beszélt hozzám meg minden és meg se éreztem a mintavételt!
9/14 A kérdező kommentje:
Akkor ez tényleg orvosfüggő,én mindig másnál voltam,mindig más volt bent! Nem vagyok egy kényes típus de eléggé fájt! És ahogy gyűlnek a válaszok,látom,hogy ezzel nem vagyok egyedül!
2011. jan. 19. 12:28
10/14 anonim válasza:
Szerintem nemcsak orvosfüggő, ugyanannál az orvosnál, akinél korábban max. kicsit kellemetlen volt, egyszer eléggé fájt. Aztán, ahogy gondolkoztam, rájöttem, hogy amúgy is elég feszülten, idegesen mentem dokihoz aznap (munkahelyi gondok miatt). Ha elég nyugodtak, lazák vagyunk, szerintem sokkal kevésbé kellemetlen a kenetvétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!