Melyik az ideállis NŐI mell méret?
Figyelt kérdés
Érdkel...XDDD2009. júl. 2. 22:55
1/20 anonim válasza:
Mindegyik mellméret ideális valakinek :)
3/20 A kérdező kommentje:
Kicsi???
Te hulye vagy..nem a joo nagy??
2009. júl. 2. 23:00
4/20 anonim válasza:
Kedves... Kérdez, aztán lehülyézi azt, aki válaszol....
Nekem is a kicsit tetszik, lehet, hogy azért mert nekem nagy. Utálom, ha egy pasi nem szemkontaktust keres, hanem a mellemmel bezsélget:(
5/20 anonim válasza:
A kebel-barátom ( Besenyő Pista bácsi )
"Valahol egy kebel
Nekem a barátom...
Szép és igen okos
Képzeletbe' látom...
Testi lelki szinten
volnánk sülve-főve
Csak az a nő hol van
Kire rá van nőve..."
6/20 anonim válasza:
Igenis jó a nagy mell!!!
Csak azok szokták irni a kicsit általában akinek kicsi...
Persze a nagy csak akkor jó ha szép formás, és nem lóg.
mindenkinek más tetszik.
Amúgy 85/B
85/C
tények beszélnek :_)
7/20 anonim válasza:
szerintem meg nem kéne leszólni egyik típust sem, ugye kedves kérdező??? egy tenyérnyi, szerintem ez a jó méret (most meg lehet gyanúsítani, hogy biztos azért mondom, mert nekem is akkora van: hát nem, sokkal kisebb:)) de nekem pl. a nagy nem tetszik, elnézést, és most nem az irirgység beszél belőlem.
8/20 anonim válasza:
23.02-s vagyok. Nekem 85/C-s és nagynak tartom, nem szeretem. Szép feszes, nem lóg, de utálom magam.
9/20 anonim válasza:
Kedves kérdező! Hülyézz mást, ne engem:D Nekem kicsi , feszes, formás mellem van, és ezt szeretem. Ha te a nagyot szereted, akkor tartsd meg a véleményed, és ne kérdezz meg másokat!
10/20 anonim válasza:
a kedves kérdező szerintem egy nagy tapló:) gyerünk kicsi, formás mellek!:D én is erre szavazok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!