Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elképzelhető, hogy a Letroxtól...

Elképzelhető, hogy a Letroxtól híztam?

Figyelt kérdés

1 hete szedem a Letroxot és ezalatt az idő alatt híztam 1 kilót, pedig 1000-1200 kalóriánál nem eszem többet és minden másnap járok futni. A gyógyszer szedése előtt ugyanezen feltételek mellett fogytam 2 kg-t 2-3 hét alatt.

Örülnék, ha megosztanátok a tapasztalataitokat a gyógyszerrel kapcsolatban.

2012. jún. 8. 14:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem, valószínű tovább romlott a pajzsmirigyed, kérj minél hamarabb időpontot az orvoshoz, de sajna TSH-t csak havonta lehet nézetni.
2012. jún. 8. 14:56
 2/8 A kérdező kommentje:

A pajzsmirigyem nem hiszem, hogy romlott. Amíg egyáltalán nem szedtem gyógyszert, addig nem híztam, csak most az elmúlt hét alatt. Remélem, hogy ez csak átmeneti...

Mennyi idő kell ahhoz, hogy normalizálódjon a TSH szintem?

2012. jún. 8. 15:48
 3/8 anonim ***** válasza:
sztem nem valószínű, inkább fogyni kellett vna
2012. jún. 8. 15:56
 4/8 A kérdező kommentje:

Megpróbálok akkor türelmes lenni, végülis még csak 7 napja szedem a gyógyszert.

Köszönöm a válaszokat!

2012. jún. 8. 17:44
 5/8 anonim ***** válasza:
A Letrox színtiszta tiroxin, csak éppen mesterséges, de pont ugyanaz, amit a szervezeted állít elő, az anyagcserét is ugyanúgy fokozza, így tényleg fogynod kellett volna tőle, de legalábbis nem híznod tőle. Ez bizony a pajzsimirigyed lesz vagy valami más endokrin szerved, tehát menj vissza az orvoshoz. A TSH ugyan nem normalizálódik semmitől, csak a helyes kezeléstől.
2012. jún. 8. 19:05
 6/8 A kérdező kommentje:

Szeptemberre van időpontom kontrollra, hamarabb nem tudok visszamenni.

Köszönöm a választ!

2012. jún. 8. 19:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem a gyógyszertől híztál, mert 1 hét még nagyon kevés...bár igazán szakember tudna erről nyilatkozni.

Mindenki szervezete más és más, hallottam olyat is, hogy évek kellettek, hogy beállítság a megfelelő adagot.

Én már 10 hónapja szedem a Letroxot és rettegtem, hogy hízni fogok tőle. De szerencsére eddig még nem volt baj, bár nagyon odafigyelek már évek óta a súlyomra.

Mindenképp figyeld magad, és a változásokat! Mert az alulműködés tünetei "el kell tűnjenek" idővel szép lassan, ahogy normalizálódik a hormonszinted.

Minden jót!

2012. aug. 8. 11:09
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, aranyos vagy! :)

Jövő hét utáni héten kell mennem vérvételre, nagyon kíváncsi leszek, hogy mi változott.

2012. aug. 9. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!