Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor cseréljem?

Mikor cseréljem?

Figyelt kérdés

Ma szeretném először kipróbálni a tampont (ob. minit), már 1,5 éve,hogy menstruálok és mindig elég erős szokott lenni. Szerintetek mennyi időnként cseréljem?

14/L

2012. jún. 8. 09:30
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Legalább 3-4 óránként. De szerintem csak akkor használj tampont, ha nagyon muszáj, pl. mozgás, vagy strand miatt.
2012. jún. 8. 09:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél be tisztasági betétet is és ha az is olyan (tehát ha már szivárog mellette) akkor cserélned kell, de ált. 4 óránként cserélni kell, nehogy fertőzést kapj.
2012. jún. 8. 09:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ez elég egyéni, mert ha nekem nagyon erős, akkor a normál tampont is óránként kell cserélnem... érzem, hogy kell, tehát érzem, hogy szivárog ki, így ilyenkor én is be szoktam tenni egy tisztaságit, hogy ne legyen gond.

Egyébként meg, ha nem érzed, hogy kéne cserélni, akkor benn hagyhatod, bár ha megteheted, akkor tényleg jobb, ha cseréled 4 óránként. De pl velem elég gyakran előfordul, hogy nem jutok mosdó közelébe 9 órán át, olyankor meg sokat sajnos nem tudok tenni...

2012. jún. 8. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!