Ma elkezdett fájni a hasam, és nem tudom pontosan eldönteni hogy a hasam vagy a méhem!?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok dehát nem vagyok terhes!, a következő mensiig még több mint egy hét van kb 2hét,de ugye ez nem a menstruációnak az előjele hogy meg fog jönni?
olyan mint ha éhes lennék de nem vagyok az, ma nagyon ideges voltam az eggyik dogám miatt..
2012. jún. 7. 15:57
2/10 anonim válasza:
Idegességtől is fájhat a hasad, de lehet, hogy a menstruációnak is köze van hozzá.
3/10 A kérdező kommentje:
de már egyáltalán nem vagyok ideges..lehet hogy csak még mindig az alatt állok?
2012. jún. 7. 16:00
4/10 anonim válasza:
Második vagyok. Jobb lenne ha orvoshoz mennél, mert legalább ő biztosat tud mondani, mint mi, akik itt válaszolunk Neked! :)
5/10 A kérdező kommentje:
nemfogogok mindenért orvoshoz szaladgálni..
2012. jún. 7. 16:03
6/10 anonim válasza:
Te tudod. Én csak jót akartam. Második vagyok megint.
7/10 A kérdező kommentje:
bocsi nem akartalak megsérteni :)
2012. jún. 7. 16:07
8/10 anonim válasza:
Már hozzá vagyok szokva a sértegetésekhez. De nem haragszom Rád.
9/10 Mara Acoma válasza:
Lehet, hogy a peteérést érzed. Ez a ciklus (két mensi között) közepe tájékán szokott jelentkezni. Van aki érzi, van aki nem:) De lehet felfázástól is... Ártani nem árt, nézd meg van e otthon kamilla vagy cickafark tea. Főzd meg teának, ízesítés nélkül, jó töményre és öntsd a fürdővizedbe. (kevés vízbe fürödj) Ez görcsoldó és megnyugtatja a méhed, de a felfázásra is hasznos.
Remélem segítettem neked:) Az én lánykám 12 éves.
10/10 A kérdező kommentje:
utolsónak :) igen ez sokat segített köszönöm :))
2012. jún. 8. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!