43 napos ciklus?
Ha világéletedben ilyen volt, akkor nem gond. Akkor lenne gond, ha gyereket akarnál és nem jönne össze, vagy akkor, ha eddig 28 napos lett volna, és hirtelen 43-ra változott volna.
Igazából a nődokinak kellett volna erre mondani valamit, de ha minden eredményed jó, akkor szerintem ne foglalkozz ezzel.
Szia!
Nekem terhesség előtt volt 35-40 napos, nem tartotta hosszúnak soha egyik orvosom sem. Aztán mondjuk a fogamzásgátló fixxé tette éveken át, de miután abbahagytam, és megjött, megint egyre hosszabb lett hónapról hónapra. A szülés után most 29-31 napokra jön meg.
Szóval sztem a terhességek miatt változott a szervezeted, de ha rendszeres, és egyéb bajod nincs, én örülnék ilyen ritka mensesnek ;) (már ha nem akarsz már több gyereket persze)
38 napos a ciklusom. Mindig ilyen volt. Elmentem dokihoz, de ő azt mondta, mivel ez volt a ciklusom üteme nem baj.
Azóta nem is foglalkozok a dologgal, sőt így kevesebb mensim van egy évben, mint az átlagnak. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!