Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 43 napos ciklus?

43 napos ciklus?

Figyelt kérdés
Nem vagyok már tini, van két gyermekem. Az első szülésem előtt nagyon rendszertelen volt a menzeszem, hónapokig nem volt semmi. Aztán az első szülés után beállt 43 napra. Azóta rendszeres. De mégis, nem hosszú ez egy kicsit? Engem igazából nem zavar, csak kíváncsi vagyok. Van esetleg valami tea, vagy vitamin, ami kicsit lerövidítené a ciklusomat?
2012. jún. 7. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha világéletedben ilyen volt, akkor nem gond. Akkor lenne gond, ha gyereket akarnál és nem jönne össze, vagy akkor, ha eddig 28 napos lett volna, és hirtelen 43-ra változott volna.

Igazából a nődokinak kellett volna erre mondani valamit, de ha minden eredményed jó, akkor szerintem ne foglalkozz ezzel.

2012. jún. 7. 11:15
 2/5 anonim válasza:

Szia!

Nekem terhesség előtt volt 35-40 napos, nem tartotta hosszúnak soha egyik orvosom sem. Aztán mondjuk a fogamzásgátló fixxé tette éveken át, de miután abbahagytam, és megjött, megint egyre hosszabb lett hónapról hónapra. A szülés után most 29-31 napokra jön meg.

Szóval sztem a terhességek miatt változott a szervezeted, de ha rendszeres, és egyéb bajod nincs, én örülnék ilyen ritka mensesnek ;) (már ha nem akarsz már több gyereket persze)

2012. jún. 7. 12:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát csak az a kérdés, hogy van-e peteérésed is. Ha van, akkor nem baj, ilyen hosszú és kész. Ha azért ilyen hosszú, mert nincs peteérésed, az azért nem jó...
2012. jún. 7. 13:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A második babó előtt nézte a dokim, hogy van-e peteérésem, és volt, pedig akkor is 43 napos volt a ciklusom. Tehát elvileg minden ok, de nekem ennyi. Harmadik babót szeretnénk, de még nem most... :)
2012. jún. 7. 14:51
 5/5 anonim válasza:

38 napos a ciklusom. Mindig ilyen volt. Elmentem dokihoz, de ő azt mondta, mivel ez volt a ciklusom üteme nem baj.

Azóta nem is foglalkozok a dologgal, sőt így kevesebb mensim van egy évben, mint az átlagnak. :))

2012. jún. 8. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!