13 éves vagyok es egyáltalán nem nő a cicim. Meg azt se érzem hogy fáj. Az Osztálytársaimnak (lányoknak) már van cicijük. Úgy érzem le vagyok maradva. Mit tegyek h nőjön? 13/L
Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 16:09
11/18 anonim válasza:
Emlékszem, amikor nyolcadikos voltam, volt egy hatodikos lány, akinek akkora hatalmas mellei voltak, hogy kb. az összes felsős lány irigyelte... Nekem 17 éves koromban lett egy kis mellem, és csak 20 után éreztem úgy, hogy végre "kinőttek". Nem rég szültem, most már pokolra kívánom mindkettőt, elértem a D kosárt. Úgy fáj a hátam, hogy arra szavak nincsenek... Ne aggódj ezen, a tieid is kinőnek pár éven belül. 24N
12/18 anonim válasza:
már pubertálsz? ha igen,nemsokára megnőnek :) ha már kidudorodnak a bimbóid,akkor már nőnek! átlagosan 1-2 év mire elérheted a 70/a vagy 75/b méretet.de ez csak átlag,lehet hogy kicsik,de lehet hogy ennél is nagyobbak lesznek,lehet hogy 2 éven belül 80/b-s cicikkel fogsz szaladgálni :) ha pedig még nem jelentek meg a szőrszálak a puncidon(első jel),akkor én már aggódnék!
remélem segítettem! 14/L
13/18 anonim válasza:
A 70, a 75 és a 80 nem a cicik méretére vonatkozik, hanem a cici alatt a mellkasod kerületére. A kosár méretét a számok határozzák meg: A, B, C, D, és így tovább, ezek jelzik a cici méretét. Minél hátrébb van a betű az ABC-ben, annál nagyobb a cici. Egy 70A-s melltartó azt jelenti, hogy a törzsed kerülete 70-75 cm közt van a cicid alatt mérve, a mellbőséged pedig max plusz 12 cm a mellkas kerületéhez képest. Utána 2 centinként változnak a betűk, tehát a B kosár 12-14 cm-ig jó, a C 14-16 centiig és így tovább... Tehát ha valakinek 77 cm a mellkas kerülete és mondjuk 90 cm a mellbősége, az 13 cm különbség, így B kosaras, a 77-hez pedig 75-ös cicifix kell, tehát 75B a mérete.
14/18 anonim válasza:
előző előtti vagyok.
ezt én is tudtam,csak mivel nem csak a mell nő,hanem a hát is,így a kerület is nagyobb lesz.
:)
15/18 anonim válasza:
én is így voltam ezzel:) most 18 vagyok és 75b-s melltartót hordok de én nagyon kicsinek találom a melleim. a többiek az írják h majd megnő, de ez nem biztos. nagyon sok kismellű nő van. pl egyik tanárnőm 30on felüli és egyáltalán nincs melle. de ha nem valami hatalmas az se baj. ha előnyösen öltözködsz :)
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Ha kis mellem is lesz,nem leszek egyedüli a "világon".És igen pubertálok de nem menstruálok.
2013. ápr. 3. 22:03
17/18 anonim válasza:
A 2012-06-06 16:39-es vagyok. A menstruációd ráér 16 éves korodig megjönni.
18/18 anonim válasza:
mégha most is kezdenének el nőni,akkor is kb 16 évesen menstruálnál először. persze lehet eltérés. nekem 11 évesen kezdett el nőni és 14 múltam amikor megjött a 'piroska'. barátnőmnek 10 évesen kezdtek nőni a mellei és 11 évesen jött meg,1 héttel a 12 előtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!