Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van az, hogy amikor...

Miért van az, hogy amikor valaki fiatalon szeretkezik a párjával mindig nagyon kell féljen, hogy nehogy becsússzon a baba, de rengeteg helyen olvasom, hogy akik probálkoznak a gyerekvállallással nem esnek teherbe?

Figyelt kérdés

2012. jún. 6. 14:27
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

Fiatalon senki nem gondol arra, hogy neki nem lehet gyereke. Természetes, hogy "félnek" a teherbe eséstől.

A gondok mindig később jönnek.

Igaz a mondás, hogy a nők mindent képesek megtenni 2 dologért.

1. Hogy ne legyen gyerekük.

2. Hogy legyen gyerekük.

2012. jún. 6. 14:34
 2/4 anonim ***** válasza:
48%
Mert egy fiatal még nem vizsgáltatta ki magát, hogy meddő e? Hogy egyáltalán lehet e gyereke? Csak ész nélkül kufircol.
2012. jún. 6. 14:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a védekezések ellenére is féltem (tényleg védekeztünk, nem csak megszakítottuk meg társai), mert egyáltalán nem akartam 17 évesen szülni, és szerintem az a normális, hogy ha valaki nincs felkészülve az anyaságra, az tart attól, hogy mi van, ha mégis terhes lesz... Ráadásul ilyenkor még nem tudja az ember magáról, hogy fogamzóképes-e vagy sem, és ezért feltételezi, hogy az.

És azért olvasod rengeteg helyen azt, hogy valaki próbálkozik, és nem esik teherbe, mert ez annak a párnak hatalmas tragédia, keresi rá a válaszokat, hogy miért, és megosztja mással is, hátha van rá tuti tippje.

Akinek egyből összejött a terhesség, nem fogja itt szétkürtölni, hogy hurrá, sikerült! Ellenben az, aki nem akart gyereket, de mégis összejött, itt köt ki a fórumon, míg az, aki nem akart gyereket, és nem is lett terhes, megint nem fog a gyak-ra írogatni. Szóval szerintem ebből statisztikát csinálni felesleges, hisz két problémás esetről van szó (valaki nem akar, és terhes lesz, ill. valaki akar, és nem lesz), amit megosztanak az emberek másokkal, hátha tud valaki segíteni nekik. 24N

2012. jún. 7. 00:09
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen:)
2012. jún. 7. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!