Dori983 kérdése:
Nagyon szeretnénk már babát és már volt egy vetélésem. Elcsíptünk egy pét viszont ez a ciklusom 23 napján volt egyébként 31-33 naposak. Szerintetek van rá esély hogy sikerüljön?
Figyelt kérdés
2012. jún. 5. 13:33
1/12 anonim válasza:
Igen, van. Remélem, összejön! :)
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi :) :)
2012. jún. 6. 07:32
3/12 anonim válasza:
Van! Szorítok!!!
Tudom, hogy nem tartozik rá, de ha van eredmény akkor azt megírnád???
4/12 A kérdező kommentje:
Persze. Elvileg holnap kellene megjönnie, akkor lenne meg a 33 napos ciklus. Az orvosom tanácsára vezetek görbét és csinálok lh tesztet is, de mindenhol mást olvasok, szóval teljes az elbizonytalanodásom :( Kaptam korábban Norcolutot feltételezhető sárgatestelégtelenségre is mert volt már egy missed ab-m januárban (8 hetesen) és nem jött meg a műtét után 9 héttel sem. Ráadásul már a 4. orvosnál járok, mert bár nem vagyok hipochonder, de nem érzem/éreztem az alaposságot egyiknél sem sajnos. Elnézést h ilyen hosszan kommentelem....
2012. jún. 13. 14:34
5/12 anonim válasza:
Nincs semmi gond ecseteld csak ha jólesik. Az első babám / ma más 12 éves/ :))nekem is több mint egy évi próbálkozás után lett. Nekem kellett E vitamint szednem mást nem kaptam, mert nem találtak semmi szervi bajt. Mikor a testvérem megszült, megnyugodtam. Azt gondoltam ha sajátom nem lehet, akkor majd a tesómét kényeztetem. Fél év múlva állapotos lettem. A dokim szerint közrejátszott az is, hogy valószínűleg nem ezen görcsöltem a nap minden percében. Szorítok neked. Nincs is annál nagyobb boldogság mint állapotosnak lenni és a karodban tartani a babádat! :))
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pozitív választ :) Hát igen :) Nagyon jó lenne :) Igazad van, jó lenne nem ezen görcsölni...Az első terhességem (ami sajnos rosszúl végződött) is véletlen volt, nem készültünk különösebben rá és ráadásul nagyon hamar sikerült. El sem hittem/hittük szinte h velem történik,annyira boldogok voltunk. Aztán mikor az ultrahangon kiderült az igazság az szörnyű volt. Nem tudtam és a mai napig nem tudom csakúgy kiverni a fejemből a gondolatokat :( :( Legszívesebben sem hőt,sem tesztet nem csinálnék, mert ezzel is minden reggel így indul...Szóval nehéz így kikapcsolni, de nagyon reménykedek. Pláne az a gondolatmagocska segít h egyszer már sikerült :) :)
2012. jún. 14. 06:50
7/12 A kérdező kommentje:
Nagyon babonás vagyok már, de mivel megígértem, megírom, hogy 3 tesztet csináltam és mindegyik pozitív lett :) :) :)
2012. jún. 19. 08:28
9/12 anonim válasza:
Gratulálok! :) :)
Boldog Babavárást!! :)
10/12 anonim válasza:
Remélem, minden rendben lesz, legyetek boldogok! :) Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!