Sos! Még nem jött meg! Mit tegyek hogy megjöjjön az első menzesz?
Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar hogy még nem jött meg ,pláne azért mert az osztálytársaim azt mondják hogy háhá neked meg nem nincs meg.Szőrzetem van,fehérfolyásom kb. 3 hónapja volt.13/L . Segítsetek légyszi!!!2012. jún. 4. 20:53
11/22 anonim válasza:
Kedves 01:01-es Válaszoló! Miért ijesztgeted előre szegény kislányt? Honnan tudod, hogy ő hogyan fogja viselni a menstruációt? Nem mindenkinek egyforma a szervezete, és nem mindenkit visel meg. Ha úgysem lehet örökké megúszni, akkor miért rettegjen már előre???
12/22 anonim válasza:
Én 14 vagyok és még mindig nem jött meg pedig már ideje lenne... szóval nyugi, nem vagy lemaradva. Ja és nálunk ez nem is téma a suliban, szerintem nagyon gyerekes ezért piszkálni valakit :P nyáron meg ne akard h megjöjjön mert akkor még rosszabb (no strand, no balaton) :D
13/22 anonim válasza:
nekem 1,5 éve van fehérfolyásom és még nem jött meg (13 éves vagyok) úgyhogy ne aggódj.:)
még ráérÜNK.:D
14/22 anonim válasza:
Azóta valami változás van? :)
15/22 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs!:(
2013. márc. 24. 21:32
16/22 anonim válasza:
még mindig nem jött meg? :o
Régebben láttam a kérdést,de nem válaszoltam rá,pedig akkor még nekem se volt meg(14 múltam).
De azóta már nekem is megjött fél éve.
14L
17/22 A kérdező kommentje:
Még nincsen változás pedig már 14,5 vagyok!:(
2013. okt. 10. 19:28
18/22 anonim válasza:
Kamuzd azt, hogy megjött. Ilyen idősen már mindenki azt hazudta az osztályomban, hogy nem szűz, stb., aztán osztálytalálkozón kiderült, hogy mindenki az volt. Nem vagy még elkésve. 26N
19/22 A kérdező kommentje:
Megjött nemrég,és örültem nagyon! :)
2014. júl. 19. 15:38
20/22 anonim válasza:
És milyen érzés nagylánynak lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!