Ez menstruáció? (tovább lent)
Figyelt kérdés
amikor hazaértem a suliból elmentem pisilni és az egész bugyi úgy nézett ki minta be*ostam volna. megmostam magamat a bidébe. A se*g lyukam tiszta a p*nci jukam is és a hüvely nyílásból jön. amikor kitörlöm akkor ilyen pirosasbarna lesz a wc papír de inkább piros. Szerintetek ez menstruáció?? Ha igen akkor miért volt a bugyim barna és nem véres?? Anyukámnak még nem mondtam él. ( Bocsi h egy kicsit hosszú voltam )2012. máj. 31. 14:39
1/9 anonim válasza:
Igen, menstruáció. az alvadt vér és nyálkahártya. ez van az elején, utána jön a friss vér.
2/9 anonim válasza:
Igen, ez az lehet. A menstruációs vér nem teljesen piros. Lehet barnásabb, főleg az elején, a végén már akár rózsaszínesebb.
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! Beszélek anyummal
2012. máj. 31. 14:47
4/9 anonim válasza:
Megjött a menstruációd, nagylány lettél! :) Rakj be egy betétet.
6/9 anonim válasza:
Igen , ez pontosan az! Nálam is így volt . Feltétlenül szóljál anyukádnak :) Viszont lehet,hogy megjelent,és nem biztos,hogy lesz a napokban , lehet csak előrejelzett . De ám , ennek már csak a folytatását várd! ;)
7/9 A kérdező kommentje:
hát igen megjött :) !! Szerintetek az normális ha már csütörtök óta megvan és ma hétfő van és még mindig megvan egy kicsit????????
2012. jún. 11. 16:18
8/9 anonim válasza:
Igen, normális. Általában 4-7 napig tart a menstruáció. Viszont ha 10 napig is eltartana,-mert van ilyen is,-akkor orvoshoz kell menni.
9/9 anonim válasza:
nekem meg fürödtem és le vettem a a bugyim és ilyen barnás piros volt. 10 leszek november 24-én ez menses
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!