Menstruacio-fogyas-miteszerek?
Figyelt kérdés
Harom hnapja nem jott meg, valoszinuleg beteg vagyok, most fogok orvoshoz menni, nem az erdekel hogy mar reg elkellett volna mennem...stb(mert tudom) hanem az hogy lehet-e osszeefugges abban, hogy kb 6 honapja kezdtem el edzeni, szinte napi siznten edzek, latok valtozast sokat, de mintha a hasamon levo maradek zsir nem akar lemenni...es miteszereim is lettek, sok:S a menstruaciommal, valoszuni a sok edzes, dieta...eletmod valtas miatt lehet gondn, de van e kozott, a miteszeres, nehol pattaasos bor, es a hasammal gond kozott osszefugges? ja es nagyon sokszor felvan puffadva, szinte mindig:S (szuz vagyok) Koszonom2012. máj. 31. 01:06
1/1 anonim válasza:
A túl intenzív edzéstől elmaradhat a menstruáció, és ne akarj minden zsírt eltüntetni magadról, mert arra is szükség van a peteéréshez és a menstruációhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!