Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem menstruálok 2hónapja. Mi...

Nem menstruálok 2hónapja. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Már 2hónapja nem menstruálok,nem tudom mi lehet a baj..még szuz vagyok,szóval terhes nem lehetek.. 13/L

2012. jún. 4. 17:28
 1/8 anonim ***** válasza:
13 évesen még nem feltétlen rendszeres (ezt tudád te is, ha tisztában lennél a tested működésésvel vagy használnád az itteni keresőt). Majd beáll, ezért nem kell orvoshoz rohangálni, max ha 16 éves korodban is nagyonrendszertelen vagy nem jön meg.
2012. jún. 4. 17:32
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
örülj neki,utána meg azért nyivákolsz meg megjött
2012. jún. 4. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:
2012. jún. 4. 17:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Még nem biztos, hogy beállt a menstruációd.
2012. jún. 4. 17:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Én nem értem minek kell ilyen keményen visszavágni a válaszokat, egy kérdezőnek??? Felháborító! És , ez tényleg teljesen normális, én 14 vagyok , 1 éve mensturálok , és nekem is össze-vissza van. Sőt , mitöbb : most kimaradt! Aggódásra nincs okod! :-)
2012. jún. 5. 16:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert buta a kérdező,és nincs felvilágosítva az itt a baj!
2012. jún. 5. 20:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Kedves 20:36-os válaszoló! Ha egy lány nincs felvilágosítva, az nem az ő hibája, hanem a szüleié!
2012. jún. 6. 06:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Leszállhatna rólam a kedves kommentelo,mert nem vagyok buta..tanulási téren see..ellenorzomben is csak otosok vannak..es anyum mindent elmagyarazott de ezt nem mondta!! es o semm tudja pontosan,azert kerdeztem! allithatna magán:) ne kepzelje magat soknak!!:) koszonom!
2012. jún. 10. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!