Amikor menstruálok akkor nagyon görcsölök. Tudnátok valami házi praktikát vagy bármit csak ne legyen gyógyszer ajánlani?
Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 11:34
1/6 anonim válasza:
Én mikor már érzem hogy meg fog jönni, beveszek egy gyógyszert, ha megjött és fáj akkor meleg vizes üveget rakok a hasamra és sok vizet iszok. Azonnal nem múlik el persze, de legalább nem nyűglődök órákig.
2/6 anonim válasza:
nekem mikor megjött napközben elviselhető volt, viszont éjszaka aludni sem tudtam, állandóan felkeltem és nem is tudtam a fájdalomtól visszaaludni. aztán rászoktam arra, hogyha nagyon görcsölt akkor egy kispárnát tettem a hasamhoz, és segített.
viszont mióta fogamzás gátlót szedek, azóta alig lehet érezni, hogy egy ici picit görcsöl, éjszaka viszont már nem kell a kispárna, fel sem ébredek :)
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2012. jún. 2. 12:04
4/6 anonim válasza:
Forró palack, vagy sópárna. A só jobb, mert tartja a meleget. Esetleg vasaló 1-es fokozaton, nem éget, de jó meleg. Meleg zuhany is jót szokott tenni. Ennyi, ami természetes. Vannak még a jógának olyan gyakorlatai ami enyhíti a fájdalmakat, de ahhoz oktató is kell, hogy megmutassa.
5/6 Hovarju válasza:
Egy korty rövid, vagy egy pohár bor is segíthet. Nem kell belőle sokat inni és mindig. De ha nagyon fáj jó lehet.
Az alkoholnak értágító hatása van, emiatt kicsit ellazulhatsz.
6/6 anonim válasza:
próbáld ki a cickafarkfű teát,én már fél éve iszom,amikor megjön-csak abba a hat napba,és remekül csillapítja :) naponta 2-3x is ihatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!