Benőtt a fülbevaló helye, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már elég régóta érzékeny a fülbevalónak a helye, és ki már egy jó ideje fülbevalóval nem is próbálkoztam. Ha néha szükség miatt be is raktam 1-1-t, akkor meg véres volt a helye, begyulladt. Begyulladni fülbevaló nélkül is beszokott. Lassan ott tartok, hogy egyáltalán nem megy bele a fülbevaló, valószínűleg benőtt. Nem hinném, hogy fémérzékeny legyek, mert a műanyagtól is ugyanúgy begyulladt.
Szegeden hol lehet kilyukasztattni? Egyedül mit tudok vele kezdeni?
2012. jún. 4. 15:41
1/5 anonim válasza:
Ne kínozd magad, lyukasztasd ki megint. Google a barátod (nem vagyok szegedi)
2/5 anonim válasza:
Minden bizsutól nekem is begyullad.. gennyezik,sebes.. Használj inkább arany,ezust fulbevalókat.. nem próbáltad még? az is ennyire tonkreteszi?
3/5 anonim válasza:
vagy mielőtt beteszed a fülbevalókat jó lenne ha fertőtlenítenéd. vannak ien spray-k vagy betadin is jó, csak az mondjuk barna és barnás lesz a fülbevaló. a lényeg, hogy valószínű piszkos és azért gyullad be a füled.
4/5 A kérdező kommentje:
az aranyat és az ezüstöt természetesen kipróbáltam. fertőtlenítettem is, semmit sem ért..:( de megyek, és újra kilövetem.
2012. jún. 5. 15:20
5/5 anonim válasza:
tevhit, hogy a ful beforr...en is azt hittem.2 lyuk volt a fulemben, a felso nekem mindig begyulladt ezert abba nem hordtam semmit tobb evig. Most ismet kiszerettem volna lyukasztani, de anya mondta, hogy nem forr be, csak alulrol kell at szurni.probald meg:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!