Miért van a puncimnak jellegzetes illata?
Figyelt kérdés
Mosakszom rendesen,szőrtelenítek,meg stb. de mégis tusolás után,évszaktól függetlenül,bugyin keresztül érződik? Mit tehetnék ellene?Miért van ez? Mindenkivel így van?2012. jún. 3. 16:41
1/15 anonim válasza:
Hány éves vagy? Élsz már nemi életet? Lehet, hogy ilyen a természetes punci illatod.
2/15 A kérdező kommentje:
17 és nem élek nemi életet!
2012. jún. 3. 16:43
3/15 A kérdező kommentje:
engem nem zavar,de szerintem más előtt ha beterpesztenék akár vékonyabb nadrágban idegesítené
2012. jún. 3. 16:43
4/15 anonim válasza:
Első vagyok. Nem változott a folyásod színe, illata, állaga? A puncid nem csíp vagy viszket?
5/15 A kérdező kommentje:
folyásom nincs,vagyis nem sárga,mindig ilyen kicsit fehér a bugyim :/ az illata ugyanaz,és állaga is.
2012. jún. 3. 16:48
6/15 anonim válasza:
Megint az első vagyok. Akkor szerintem ilyen a természetes punci illatod. Ne aggódj, nem biztos, hogy más érzi rajtad, hacsak nem direkt szagolja meg a puncidat! :D
7/15 anonim válasza:
Baktériumok okozzák a kellemetlen szagot. Ne törődj bele, ki kell kezelni!
8/15 anonim válasza:
szerintem ez teljesen normális, minden puncinak van "illata"
9/15 anonim válasza:
Megint az első vagyok. Az a legbiztosabb, ha orvoshoz mész. Akkor legalább Te is megnyugszol!
10/15 anonim válasza:
Mi a fenének akarod orvoshoz küldeni?!
Ez teljesen normális, mindenkinek van punci illata!
Ha sárgás, zöldes folyásod van, csíp és büdös erősen, akkor fertőzésed van és menj el orvoshoz, egyébként ez normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!