Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Voltam rákszűrésen, miért...

Voltam rákszűrésen, miért hívhattak vissza?

Figyelt kérdés

Voltam rákszűrésen,és ma jött 1 papír hogy a rákszűrés eredménye alapján jelenjek meg 3 hónap múlva kontrollon!!

Miért?

Valami baj van??Esetleg méhnyakrákom lehet???Nagyon meg vagyok ijjedve:((

2009. júl. 1. 14:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez akkor történhet meg, ha találnak valamit, de vagy nem biztos az eredmény, vagy nem pontosan meghatározható. Később valószínűleg leveszik a kenetet megint és megnézik, volt-e változás, vagy csak vaklárma volt, mert mindig van némi hibaszázalék.
2009. júl. 1. 14:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nagyon nagy baj lenne, akkor nem három hónap múlva rendelnének vissza. Lehet P3 lett az eredményed, egyébként ezt telefonon megkérdezheted, ez utalhat erős gyulladásra, de HPV vírus jelenlétére is. Ha rákos sejtet találtak volna, akkor hidd el azt írták volna, hogy haladéktalanul jelenj meg orvosi vizsgálaton. Csak tényleg menj vissza három hónap múlva, ismételten vesznek kenetet és annak eredménye alapján döntenek, ha ugyanazt az eredményt kapják.
2009. júl. 1. 14:29
 3/4 anonim ***** válasza:
igen, valszeg ez van, h találtak vmit, de nem súlyos, mert akkor rögtön visszahívtak volna. valszeg 3 hónap múlva megismérlik, és összehasonlítják, és azlesz a döntő. ha továbbra sem javult semmi, akkor majd a doki elmondja mi a teendő.
2009. júl. 1. 16:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért kell mindjárt a legrosszabbra gondolni? Ha rákod lenne, nem 3 hónap múlva, hanem holnap reggelre hívtak volna vissza. Hívd fel az orvost és kérdezd meg, az a legegyszerűbb. Rosszabb eredményt okozhat gyulladás is, bár általában akkor is vissza szoktak hívni. Kezd el naponta tejsavas vízzel irrigálni (1 liter vízhez 2 evőkanál tejsav), az helyrehozza ha gyulladás van és segít megelőzni is a bajokat. És ne parázz a ráktól, mert aki így retteg tőle, az sokkal nagyobb eséllyel valóban be is vonzhatja a bajt.
2009. júl. 1. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!