Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez inkontinencia jele? Mit...

Ez inkontinencia jele? Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
Mikor pl. tüsszentek, nem kevés vizelet szivárog ki néha Ez inkontinencia vagy más is szokott így járni alkalmanként? Mit csináljak? Nagyon kellemetlen ez.
2009. júl. 1. 10:32
 1/10 anonim ***** válasza:

Intimtorna segíteni fog ne aggódj.

Lazák az izmaid bizony ez az ok::(

Addig is használj betétet,ne legyen baleset,vagyis kellemetlenség.

Egyébként én is csinálom,bár nekem nem tüszentéskor,hanem ha hányok nagyon akkor szokott bemenni...én is csinálom a tornát is jó

2009. júl. 1. 10:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Mióta tart? Szültél, és azért? Lehet a jele, de inkább érdemes intim tornát végezni mindennap, az sokat segít. Nekem is volt ilyen, és eljártam aerobikozni, ahol az egyik edzőnk szorgalmazta a 20 perces intimtornát. Egyébként ezt bárhol és bármikor lehet végezni, akár még vásárláskor, sorban állás közben is, mert nem látszik kívülről, hogy tornáztatod az izmokat. De a leghatékonyabb háton fekve, has- és fenékerősítéssel egybekötve ütemre behúzni az összes izmot, majd elengedni, és ezt váltogatni.
2009. júl. 1. 10:40
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát muszáj leszek én is neki fogni, mert ez már kezd mindennapossá válni. Nem hangzik túl jónak, hogy mikor hánysz...ez nem természetes.
2009. júl. 1. 10:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Nekem ezzel mindig volt gondom (tinédzserként is), de egyre rosszabb. Nem hiszem, hogy a szülés hatással lett volna rá, császároztak.
2009. júl. 1. 10:41
 5/10 A kérdező kommentje:
Ha csinálom a tornát, kb. mennyi idő után remélhetek javulást?
2009. júl. 1. 10:42
 6/10 anonim válasza:

Szia!

Kb. 6 hét múlva már biztosan fogsz javulást tapasztalni! Sőt, lehet, hogy már korábban is! Rengeteg előnye van! Egyébként úgy tudom, hogy a terhesség miatt is lehet romlás, hiába császárral szültél, maga a baba súlya, hogy hordtad Őt! :) De nem akarok hülyeségeket írni, ha nem így van, javítson ki valaki, legalább én is tanulok! :)

Jó egészséget, üdvözlettel!

2009. júl. 1. 10:52
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A 6 hét bíztatóan hangzik. Romlást tényleg tapasztaltam...nagyon drasztikust.
2009. júl. 1. 10:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem számít hogyan szültél,az inkontinenciát maga a terhesség okozhatja.Az intim torna tényleg hasznos lehet ha nem olyan súlyos a problémád.
2009. júl. 1. 11:36
 9/10 A kérdező kommentje:
És ha súlyos, akkor mit lehet tenni?
2009. júl. 1. 11:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Hogy mennyire súlyos,ezt a doki állapíthatja meg,illetve ha tornával sem tudsz javítani az inkontinenciádon és akkor műtéti úton tudnak javítani a problémán.
2009. júl. 1. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!