Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elmúlt a hüvelygombám? Ha...

Elmúlt a hüvelygombám? Ha nem, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy hüvelygombám van (100%, mert a barátomon is kijött kétszer is, megnézte neki a doki). Kezeltem Canesten kombival...vagyis inkább csak szerettem volna kezelni. Keveset feküdtem a hüvelytablettával (ez olyan csomagolás volt, amelyben csak 1 tabletta van), így hát másnap kifolyt az egyetlen tabletta, de a krémet továbbra is használtam.

Időközben megjött a havim, az ötödik napon (ami szinte már semmi) volt egy kis érintkezésünk a barátommal, rajta harmadszor is kijött a gomba.

Azt olvastam, hogy ha megjön, akkor tisztul vele a hüvely nyálkahártyája, és én úgy érzem, hogy elmúlt a hüvelygombám. Ő mégis kipattogott tőlem.

Mikor tisztul le teljesen a nyálkahártya? Abban reménykedem, hogy az ötödik napon még nincs letisztulva, ezért kapta el tőlem megint.

Nincs túrós folyásom, sem viszketés.

Kenem Canesten kombi krémmel, de lehet hozzá használni fehérneműre cseppentett teafaolajat, hogy ölje a gombákat?

Vagy vegyek inkább mégegy Canesten hüvelytablettát?

(Kicsit sok lett a kérdés a végére, légyszi segítsetek!)

2012. jún. 1. 20:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én évente járok rákszűrésre, és még eddig mindig egyedül mentem :) Amúgy szerintem azért keveredhedtél meg, mert 18 év alatti abortuszhoz igenis kell szülő. És az emberek hajlamosak kicsit félrehallani és összekeverni az információkat. Jól sejtem h így jártál? (nem leoltani akartalak)
2012. jún. 2. 00:23
 12/22 anonim ***** válasza:
Soha nem fogom megérteni, hogy sokan ha a szexhez érettnek érzik magukat, akkor ahhoz miért nem érettek, hogy ha baj van orvoshoz menjenek!
2012. jún. 2. 06:22
 13/22 A kérdező kommentje:

Igen, így jártam utolsóelőtti :)

Egyébként annyi a fejlemény, hogy anyám nem enged el nőgyógyászhoz (tudom, hogy ... , szóval nem kell még emiatt lehordani), adott irrigátort, kétszer irrigáltam natúrjoghurtos teafaolajas vízzel.

Annyi lenne a kérdésem, hogy lehet-e használni egyszerre teafaolajat és Canesten krémet? Vagy már ne is használjak krémet?

2012. jún. 3. 17:01
 14/22 anonim ***** válasza:
Ne kísérletezz, hanem holnap menj orvoshoz!
2012. jún. 3. 17:05
 15/22 A kérdező kommentje:
Szeretnék, hidd el. De ha egyszer nem mehetek...
2012. jún. 3. 17:08
 16/22 anonim ***** válasza:
Egyedül is elmehetsz!
2012. jún. 3. 17:09
 17/22 A kérdező kommentje:

De suli elég szigorúan veszi a lógást. Tudom, hogy kapok igazolást, de ha nem megyek, akkor be kell telefonálnia a szülőnek, hogy nem fogok másnap menni.

Majd nyári szünetben elmegyek, de csak annyit szeretnék megtudni, hogy lehet-e a kettőt egyszerre használni?

2012. jún. 3. 17:13
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem célszerü összekeverni öket. A Canesten nem hat, mert már hozzászoktak a gombák, az anyád által ajánlott "módszer" meg csak ront a helyzeten, ha még vársz kicsit, akkor a végén meddö leszel. Ha neked ez megéri, csak azért, mert "nem engedi" anyád, hogy orvoshoz menj, ha bajod van, akkor várj nyugodtan.
2012. jún. 3. 21:21
 19/22 anonim ***** válasza:

Elég hülye anyád van. Aztán mégis miért nem engedi?

Akkor ne kérj engedélyt bakker, hanem fogjad magad és menjél engedély nélkül.

Gondolom azt sem engedi meg, hogy szexelj, mégis csinálod. De azért orvoshoz nem mész el, csak mert "nem engedi".

Bocs, de ez nevetséges.

2012. jún. 3. 21:25
 20/22 A kérdező kommentje:
Holnap megyek dokihoz.
2012. jún. 4. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!