Elmúlt a hüvelygombám? Ha nem, hogyan tovább?
Észrevettem, hogy hüvelygombám van (100%, mert a barátomon is kijött kétszer is, megnézte neki a doki). Kezeltem Canesten kombival...vagyis inkább csak szerettem volna kezelni. Keveset feküdtem a hüvelytablettával (ez olyan csomagolás volt, amelyben csak 1 tabletta van), így hát másnap kifolyt az egyetlen tabletta, de a krémet továbbra is használtam.
Időközben megjött a havim, az ötödik napon (ami szinte már semmi) volt egy kis érintkezésünk a barátommal, rajta harmadszor is kijött a gomba.
Azt olvastam, hogy ha megjön, akkor tisztul vele a hüvely nyálkahártyája, és én úgy érzem, hogy elmúlt a hüvelygombám. Ő mégis kipattogott tőlem.
Mikor tisztul le teljesen a nyálkahártya? Abban reménykedem, hogy az ötödik napon még nincs letisztulva, ezért kapta el tőlem megint.
Nincs túrós folyásom, sem viszketés.
Kenem Canesten kombi krémmel, de lehet hozzá használni fehérneműre cseppentett teafaolajat, hogy ölje a gombákat?
Vagy vegyek inkább mégegy Canesten hüvelytablettát?
(Kicsit sok lett a kérdés a végére, légyszi segítsetek!)
Igen, így jártam utolsóelőtti :)
Egyébként annyi a fejlemény, hogy anyám nem enged el nőgyógyászhoz (tudom, hogy ... , szóval nem kell még emiatt lehordani), adott irrigátort, kétszer irrigáltam natúrjoghurtos teafaolajas vízzel.
Annyi lenne a kérdésem, hogy lehet-e használni egyszerre teafaolajat és Canesten krémet? Vagy már ne is használjak krémet?
De suli elég szigorúan veszi a lógást. Tudom, hogy kapok igazolást, de ha nem megyek, akkor be kell telefonálnia a szülőnek, hogy nem fogok másnap menni.
Majd nyári szünetben elmegyek, de csak annyit szeretnék megtudni, hogy lehet-e a kettőt egyszerre használni?
Elég hülye anyád van. Aztán mégis miért nem engedi?
Akkor ne kérj engedélyt bakker, hanem fogjad magad és menjél engedély nélkül.
Gondolom azt sem engedi meg, hogy szexelj, mégis csinálod. De azért orvoshoz nem mész el, csak mert "nem engedi".
Bocs, de ez nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!