Solutio antisudorica?
Figyelt kérdés
Sokan csupa jót írtak róla,hogy megszüntette az izzadást pár napra stb.Viszont sokan írták hogy csak egy darabig hatott vagy egyáltalán nem hatott.Mitől függhet hogy kinek meddig illetve mennyire hat?
Borzasztóan izzadós vagyok,még télen is.Szeretném kipróbálni ezt a szert.Olvastam hogy 500ft na de milyen mennyiségben?
2012. máj. 31. 20:33
1/4 anonim válasza:
Tényleg nagyon jó, sokáig elég, mert nem szabad sokat használni belőle, mert akkor kimarja a bőröd.
Én úgy szoktam, hogy sokszor keveset: este fürdés után teszek egy keveset, már másnapra nem izzadok annyira és felvehetek egy színes pólót..aztán másnap ugyanez
harmadik nap már nem használom mert tudom hogy anélkül is jó lesz már
2/4 anonim válasza:
Kb 1 dl. Próbáld ki,azt senki se tudja,hogy miért hat az egyiknek és miért nem a másiknak...
3/4 anonim válasza:
Fel lehet iratni és akkor 300Ft... Nekem nem használt, de ennyi egy bevállalható összeg szerintem a kísérletezésre. Az viszont teljesen igaz, hogy senki se fogja tudni megjósolni kinek mi válik be. Ez olyan, hogy sokaknak mondjuk a Head&Shoulders/Fructis/stb. válik be a hajára, másnak meg nem ér kalap kakit sem.
4/4 anonim válasza:
szia. nekem nagyon jol bevalt.:) nagyon szenvedtem tole de ez mar a multe. ami fontos, hogy NE hasznald minden nap, hiaba van az rairva. es borotvalas utan se mert kicsipi a borod. nem kell nagy mennyiseg mert az is csiphet. ezt ki kell kiserletezni. en hetente masfel hetente hasznalom es teljesen jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!