Solutio Antisudorica! Mi a véleményetek, pro és kontra?
Gondolkoztam rajta, csakhát...
Egy oldalon ott van, hogy most ugye jön a jó idő, az ember lánya izzad, foltot hagy a pólón. Ez nem túl esztétikus látvány ugye, nem merem sokszor lekapni a pulcsim vagy felemelni a kezem.
A S.A.-ról meg hallottam, hogy jó az izzadásra, meg azt is, hogy rákot okoz...
Rajta van a tájékoztatóján, hogy langyos vízzel lehet hígítani. Egy vattát bevizezel, ráfordítod 2x az üveget és úgy kened be.
Nekem bevált, de vigyázni kell vele, nem szabad folyamatosan alkalmazni!
Én lassan egy éve használom,nagyon szeretem.Először sűrűbben használtam,most már elég hetente,kéthetente egyszer,Érezni fogod,h mikor kell,nem szabad naponta.
Én úgy hígítottam,hogy egy folyékony golyós dezodorból kiszedtem a golyót,abba beleöntöttem,majd felengedtem vízzel,kb. 2/3,1/3 arányban. Vigyázz,hogy ne érjen ruhához,mert kiszedi a színét.
Én is csak jót tudok róla mondani. Állandóan fekete és fehér pólókban kellett mászkálnom, holott mindig színesekre vágytam. Illetve vehettem fel színeset, de tenyérnyi folt lett akkor rajta...
Én kb. 6 éve használom ezt a szert, de nem folyamatosan. Kezdetben naponta használtam, aztán kétnaponta... ma már csak nagyon ritkán, 1-3 havonta. Teljesen elmúlt az izzadás, bár lehet, hogy már pszichésen is produkáltam. Olyan hihetetlen volt, amikor a 40. méregdrága szer után kipróbáltam az SA-t és semmi folt nem volt. Mondjuk becsapós, mert néha úgy érzed, hogy izzadsz, de odanézel és megnyugszol, hogy semmi nem látszik. :)
Nem tudom, hogy rákkeltő-e. Nem mondom azt sem, hogy az, és azt sem, hogy nem az.
De szerintem az izzadás miatti szorongás és idegeskedés már többet ártott nekem, mint ez a szer árthat az elkövetkezendő 40 évemben.
Köszönöm a válaszokat !
A szitu nálam is ugyanez: fekete pólók, ingek.
Most hátha nem kell majd idegeskednem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!