Várhatólag mikor fog megjönni a mensim?
Figyelt kérdés
Anyukámnak 14-15 éves korában jött meg.Én 12/L vagyok de már szőrösödöm lent is meg a hónaljamon is.A melleim is elkezdtek nőni de csak egy kicsit.És nem tudom pontosan de valószínüleg ha az az akkor pár hete van fehérfolyásom.Előre is köszönöm a válaszokat.2012. máj. 31. 17:04
1/2 anonim válasza:
Nem tudni biztosan. Lehetséges és valószínű, hogy akkortájban fog megjönni, mint anyukádnak, de 16 éves korodig nem kell emiatt izgulni. Teszem fel, ha 16 évesen sem jön meg, menj orvoshoz. De addig is nyugi, és ne várd! A fehérfolyás az változó, mert az is lehet, hogy a fehérfolyás kezdete után 1-2 évvel fog megjönni, mindenkinél más, és más. Ezt neked senki sem tudja megválaszolni, csak néhány dolgot mondani, ami esetleg várható előtte.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2012. máj. 31. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!