Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha a végbelem is viszket,...

Ha a végbelem is viszket, akkor a GÉNIA92 hüvelykúpot a végbelembe is felhelyezhetem?

Figyelt kérdés
2012. máj. 31. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Hüvelykúp, nem véletlenül hüvelykúp. Csak hüvelybe való! Ha a végbeled viszket, valószínűleg gilisztás vagy. Menj orvoshoz!
2012. máj. 31. 10:40
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem is férges lehetsz. Vegyél a patikába féregirtót!
2012. máj. 31. 10:43
 3/4 anonim ***** válasza:
78%
Szeritem betadine kenőcsöt vagy kúpot alkalmazz!!!Hidd el,nekem bevált.Csak nem szabad sokáig alkalmazni,mivel jódos.Ha 3 nap után nem múlnak el a tüneteid szólj a nőgyógyászodnak,hogy még a végbeled is viszket.Lehet ő tud majd valami okosabbat mondani.
2012. máj. 31. 11:42
 4/4 anonim ***** válasza:

attól hogy viszket a végbél nem feltétlen kell gilisztára gondolni,

mivel a hüvely és végbélnyilás közel van így leehséges hogy ha van vmi fertőzésed akkor az doa vissza vándorol.egy hüvelykenet vizsgálat nem ártana. ha gombád van akkor canesten krémmel kend be a végvélnyyílás környékét is

2012. jún. 2. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!