Ez normális? Lehet valami betegségem?
16 éves vagyok, és már 2 éve menstruálok, de még mindig nem rendszeres. Voltunk már orvosnál fél éve kb, akkor még nem volt meg a 2 év, azt mondta h 2 évet adnak ré, hogy ez beálljon. Februárban volt két év, és most megint 2 hónapja meg kellett volna jönnie. :/ Nem tudom már mit csinálhatnék.
Nem tudom, van-e valami köze hozzá, de mostanában fájnak a melleim. Ez körülbelül egy hete van, ha hozzájuk gyúlok mondjuk fürdéskor, vagy öltözködésnél fáj. Sőt, válltáskám van, és mikor keresztbe feltszem a pántját borzasztóan fáj, mostanában a kezemben viszem azt is. Nem tudom, mi lehet ez. :(
Még szűz vagyok.
Szerintetek? Fontos lenne nagyon!
Vannak-e más problémáid?
Túlsúly: Csúnya pattanások? Nagyon zsíros bőr? Erős szőrzet?
Egyébként a melled feltehetőleg azért fáj, mert meg fog jönni. Ha egy hete fáj már, akkor max másfél héten belül megjön.
Hú, remélem tényleg azért. Már megijedtem hogy van valami baj. Pedig sosem szokott ilyen lenni.. :|
Nem, nincs más problémám..
Köszönöm szépen a kommenteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!