Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől fájhat, mikor a barátom...

Mitől fájhat, mikor a barátom berakja és az aktus után is még egy jó félóráig?

Figyelt kérdés

Két éve élek szexuális életet, de csak az elmúlt 3-4 aktusnál jelentkezett ez a tünet.

Elég nedves vagyok, de mikor beteszi, annyira fáj, hogy pár másodperc után szólnom kell neki, hogy hagyjuk. (Előfordul, hogy már az előjáték közben, mikor kézzel csinálja, le kell állítanom, de akkor kívül fáj inkább.)

Viszont ha a fájdalom elmúlik hamar, és végigcsináljuk, akkor szex után égető, csípő érzésem van kívül.

A napokban voltam nőgyógyásznál, nincsen semmi bajom elméletileg.

Mi lehet a probléma, és mit tudnék ellene tenni?

2012. máj. 29. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:
keress fel egy másik nögyogyászt aki kenetet vesz,hogy mit szedtél össze,föleg ujjazással.
2012. máj. 29. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem írtad volna, hogy mostanában voltál az orvosnál, azt mondtam volna, hogy hüvelygomba (candida)...Fájdalom, égető-csípő érzés erre (is) jellemző.
2012. máj. 29. 21:42
 3/5 anonim ***** válasza:
2012. máj. 29. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Elméletileg, szerintem is gomba, kezeltessétek magatokat.
2012. máj. 29. 21:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!
2012. máj. 29. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!