Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászati vagy urológiai...

Költőnő? kérdése:

Nőgyógyászati vagy urológiai a probléma?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Jártam már vele itt is, ott is, de állítólag minden rendben. De szerintem nem. Az van ugyanis, ha együtt vagyok valakivel és esetleg túl sokáig tart, vagy esetleg kissé hevesebb, akkor utána napokig felfázásszerű tüneteim vannak, amit csak gyógyszeresen lehet orvosolni. És nem tudom, mitől lehet ez. Nőgyógyászom azzal jött, h előjáték, síkosító, stb., de én úgy érzem, ezzel a részével nincs probléma. Nem mindig jelentkezik különben. Valakinek vmi ötlet? Előre is köszönöm! 32n

2012. máj. 29. 18:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Nemi betegség?
2012. máj. 29. 18:36
 2/7 A kérdező kommentje:
nem, elvileg nem lehet az... jelentkezett állandó partnernél is, aki szintén volt dokinál, mert megkértem. Jelentkezett alkalminál is. Én is gondoltam erre már, de ha a 3éves kapcsolatomban is volt, úgy h jött velem orvoshoz, akkor nem hinném, h a fiúknál van a problem.:(
2012. máj. 29. 18:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"Tisztelt Hölgyem!

A felfázáshoz hasonlító tünet nem felfázás. A G-pont izgatásának következménye. Az egy prosztata szerű kicsi szövet a hüvely és húgycső között. Izgatásra (dörzsölésre) fellazul, a hüvelyben levő normális baktériumok kis számban keresztül tudnak hatolni rajta, elérik a húgycsövet és ott szaporodni kezdenek. 8-12 óra alatt annyira szaporodnak el, hogy fájdalmas gyulladást okoznak a húgycsőben, olyan, mint a felfázás.

Védekezés ellene: oda tenni az ágy mellé 1 tabletta Nitrofurantoint és 1 pohár vizet, szex előtt megenni egy szendvicset vagy zsemlét, szex után a Nitrofurantoint és vizet. (A szendvics segít a gyógyszer gyors felszívódásában.) A gyógyszer gyorsan kiürül a vesén és húgyhólyagon keresztül és elpusztítja a betolakodó baktériumokat, mielőtt elszaporodnának."

Ezt egy nőgyógyász doktornő írta.

2012. máj. 30. 08:57
 4/7 A kérdező kommentje:
uhh nagyon köszi! már évek óta van ez kisebb nagyobb időközökkel, de mostanában megint szinte mindig jelentkezik, minden együttlét után szinte. Nem tudom, már hány dokinál voltam ezzel, de mind elhajtott az előjátékkal. Ennek mindenesetre jobban utánanézek, de ettől még várom az ötleteket!
2012. máj. 30. 14:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyébként már az is segíthet, ha minden szex előtt és után alaposan fürdesz (legalábbis nemi szerv-fenék környékén), illetve rögtön szex után pisilsz.
2012. máj. 30. 15:37
 6/7 A kérdező kommentje:
nem a higiéniával van a gond sztem... Kaptam egy jó tippet: tőzegáfonyakapszula. De ezt meg folyamatosan szedni kell....
2012. máj. 30. 18:36
 7/7 A kérdező kommentje:
és ráadásul nem is azonnal szokott jelentkezni a problem. Van hogy két nap is eltelik.
2012. máj. 30. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!