Nőgyógyászati probléma?
Figyelt kérdés
Több, mint egy hete minden nap fáj a hasam, puffadok. Valamikor annyira erősen fáj, hogy csak feküdni tudok. Kb. egy hete valami sárgás folyik a hüvelyemből, nincs szaga. Most meg úgy görcsöl a hasam, mintha meg akarna jönni, de még csak két hét múlva esedékes a menzesz. Mi lehet gond? talán nőgyógyászhoz kellene mennem?2012. jan. 28. 13:25
1/4 anonim válasza:
Igen, mert ez nem normális, valami fertözésed van valószinüleg.
2/4 anonim válasza:
Nem talán, hanem biztos, hogy nőgyógyászhoz kéne menned!
3/4 A kérdező kommentje:
Pár napja voltam az ügyeleten, mert már annyira fájt a hasam, de miután megvizsgált, azt mondta, hogy semmi problémát nem lát, menjek a háziorvosomhoz. Jövő hétre kaptam hozzá időpontot.
2012. jan. 28. 13:40
4/4 anonim válasza:
Háziorvosnál időpont :O? Ilyet nem is hallottam.Azt hittem mindenhol érkezési sorrendben fogadnak.Ha elmész a körzeti dokidhoz akkor kérj beutalót a nőgyógyászatra,mert ez nagy valószínűséggel fertőzés...Ne kockáztass,mert súlyos következményei is lehetnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!