Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Múlt hónap 25. éjén jött meg...

Múlt hónap 25. éjén jött meg utoljára és azóta nem, pedig múlt héten kellett volna. Mit tegyek? 15/L

Figyelt kérdés
nem akarok orvoshoz menni. nem nem nem én oda nem megyek!!!:(( 1 hónapja jött meg utoljára
2012. máj. 29. 17:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ha már több mint egy éve menstruálsz, akkor lassan be kéne állnia. Egy hónap még nem rendkívüli, viszont itt senki nem tudja, hogy van-e valami baj, mi okozza a kimaradást.
2012. máj. 29. 17:45
 12/23 anonim ***** válasza:

Ez még nem késés, vagy nem nagy.

Nekem 8 éve van meg, és 30-35 naposak a ciklusaim normál esetben, kétszer egymás után nem jön meg ugyanannyi napra.

Egy hét késés elő szokott fordulni, stressz esetén másfél is.

Trauma esetén három hetet is késett...

És még ez se gond, állítólag.

2012. máj. 29. 17:45
 13/23 A kérdező kommentje:
hát én elég stresszes vagyok. akkor lehet ezért van?
2012. máj. 29. 17:46
 14/23 anonim ***** válasza:
Ne arra a pár perc kellemetlenségre gondolj, amíg a vizsgálat tart, hanem arra, hogy utána rendbe jössz. Ne félj, a dokit nem érdekli a puncid. Csak segíteni akar.
2012. máj. 29. 17:47
 15/23 anonim ***** válasza:

Majd hogyha legjobb esetben is egy heteket csúszkál ide-oda, többször ki is marad, akkor menj orvoshoz, felesleges a kivizsgálás és a tabletta, amit esetleg felír.

Amúgy én anno - más okból voltam, de a rendszertelenségről is beszámoltam neki - megúsztam ultrahanggal és beszélgetéssel (két orvos is kikérdezett).

2012. máj. 29. 17:47
 16/23 anonim ***** válasza:
Itt senki nem tudhatja, miért késik a menstruációd.
2012. máj. 29. 17:49
 17/23 anonim ***** válasza:

34 nap ez, ha jól gondolom.

TELJESEN NORMÁLIS!!!!

Mondjuk ha máskor 28 napra jön meg - akkor le a kalappal, állítólag kevés nő büszkélkedik ezzel -, akkor mondjuk késés, de ez van...

Egyébként sokaknak sokszor 22 napra jön meg, mégse rohannak orvoshoz és nem is kell. 22 pedig hat nappal előbb 28-hoz képest.

Az nem baj, de a hat nappal később baj?

Hát szerintem nem.

Amúgy nehéz kérés, de ne görcsölj rá, akkor lehet hamarabb megjön.

2012. máj. 29. 18:00
 18/23 anonim ***** válasza:
Nyugiii! Nekem két hónapig nem jött meg, rohantam a dokihoz aki meg dumált velem, megvizsgálta a melleimet (ami mellesleg olyan "semmilyen" érzés), kenetet vett és közölte hogy meg fog jönni ez a kihagyás csak a koromnak köszönhető. Rá két hétre, mintha az előző két hónapban is megjött volna pontosan, a betervezett napon jelentkezett a mikulás :). Szóval, nyugiiii! Ha nagyon ideges vagy csak akkor menj dokihoz mert akkor megnyugtat de szerintem ennyi késés még bármilyen környezeti hatásnak is betudható.
2012. máj. 29. 18:53
 19/23 anonim ***** válasza:

ne izgulj, ez teljesen normális!

Majd 16-17 éves korodra beáll.

nőgyógyászt meg nem tudod elkerülni, hioszen, ha addig nem is, de szülni csak szeretnél, nem?

Azt javaslom, hogy lassan keresgélj egy kedves megbízható női orvost, aki elött sokkal elviselhetőbb a vetkőzés és a terpesztés, mint egy férfi elött.

2012. máj. 30. 07:21
 20/23 anonim ***** válasza:

Ezzel még nem kell orvoshoz menned, de ha pl kapsz valami fertőzést valahol akkor azt nem úszod meg.

Még most időben vagy, kezdj el keresgélni egy női orvos után, mert ő nem csak orvos, hanem nő is, aki jóval empatikusabb, hiszen ő is átélte már azokat a nyavajákat amivel hozzáfordulunk. Beleértve a szégyenlősséget is!

2012. máj. 30. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!