Múlt hónap 25. éjén jött meg utoljára és azóta nem, pedig múlt héten kellett volna. Mit tegyek? 15/L
Ez még nem késés, vagy nem nagy.
Nekem 8 éve van meg, és 30-35 naposak a ciklusaim normál esetben, kétszer egymás után nem jön meg ugyanannyi napra.
Egy hét késés elő szokott fordulni, stressz esetén másfél is.
Trauma esetén három hetet is késett...
És még ez se gond, állítólag.
Majd hogyha legjobb esetben is egy heteket csúszkál ide-oda, többször ki is marad, akkor menj orvoshoz, felesleges a kivizsgálás és a tabletta, amit esetleg felír.
Amúgy én anno - más okból voltam, de a rendszertelenségről is beszámoltam neki - megúsztam ultrahanggal és beszélgetéssel (két orvos is kikérdezett).
34 nap ez, ha jól gondolom.
TELJESEN NORMÁLIS!!!!
Mondjuk ha máskor 28 napra jön meg - akkor le a kalappal, állítólag kevés nő büszkélkedik ezzel -, akkor mondjuk késés, de ez van...
Egyébként sokaknak sokszor 22 napra jön meg, mégse rohannak orvoshoz és nem is kell. 22 pedig hat nappal előbb 28-hoz képest.
Az nem baj, de a hat nappal később baj?
Hát szerintem nem.
Amúgy nehéz kérés, de ne görcsölj rá, akkor lehet hamarabb megjön.
ne izgulj, ez teljesen normális!
Majd 16-17 éves korodra beáll.
nőgyógyászt meg nem tudod elkerülni, hioszen, ha addig nem is, de szülni csak szeretnél, nem?
Azt javaslom, hogy lassan keresgélj egy kedves megbízható női orvost, aki elött sokkal elviselhetőbb a vetkőzés és a terpesztés, mint egy férfi elött.
Ezzel még nem kell orvoshoz menned, de ha pl kapsz valami fertőzést valahol akkor azt nem úszod meg.
Még most időben vagy, kezdj el keresgélni egy női orvos után, mert ő nem csak orvos, hanem nő is, aki jóval empatikusabb, hiszen ő is átélte már azokat a nyavajákat amivel hozzáfordulunk. Beleértve a szégyenlősséget is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!