Múlt hónap 25. éjén jött meg utoljára és azóta nem, pedig múlt héten kellett volna. Mit tegyek? 15/L
Figyelt kérdés
nem akarok orvoshoz menni. nem nem nem én oda nem megyek!!!:(( 1 hónapja jött meg utoljára2012. máj. 29. 17:35
2/23 A kérdező kommentje:
márciusban volt 1 éve
2012. máj. 29. 17:37
3/23 anonim válasza:
van okod aggódni???
ha igen, akkor irány egy tesztért... aztán szükség esetén doki!
4/23 A kérdező kommentje:
nem vagyok terhes. pasim sincs.
de eddig ugy normálisan jött meg.
2012. máj. 29. 17:40
5/23 anonim válasza:
Nem feltétlenül van baj, de csak orvos tudja kideríteni biztosan. Jobb lenne, ha elmennél.
6/23 anonim válasza:
Az első 2-3 évben vannak még zavarok. Ha 6 hónapon túl nem jön meg, akkor menj dokihoz.
7/23 A kérdező kommentje:
de nem akarok én semmiféle képpen
2012. máj. 29. 17:41
8/23 A kérdező kommentje:
azthittem már vagy 2 hónap után van para ha nem jön meg,nem fél év után :o
2012. máj. 29. 17:43
9/23 anonim válasza:
Ilyet ne mondj, hogy semmiféleképpen nem akarsz orvoshoz menni, mert ha baj van, akkor más nem tud segíteni, csak és kizárólag az orvos!!!
10/23 A kérdező kommentje:
de biztos,még tampont se merek feltenni nemhogy az ott "turkáljon" bennem.. biztosan nem fogok neki mutogatni semmit.
2012. máj. 29. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!