Ilyen kérdéssel nem találkoztam itt, és fogalmam sincs hogy mi lehet ez? (lejjebb)
Szóval, amikor megtörlöm magam pisilé után vagy mikor kimegyek wc-re, látom a bugyimban apró pici piros pöttyöket.
Mi lehet? Tünetem nincs, tényleg semmi. Csak ez, mi lehet?
Én gondoltam már méhnyakrákra is.. Várom a válaszokat! Orvoshoz feltétlen megyek! Előre is köszönöm!
Lehet valami hormonális probléma lesz a dolog mögött. A méhszájseb is tud vérezgetni..bár ha nem volt még párod, akkor ez sem hiszem, hogy lehetséges.
Nyugodj meg, szerintem biztos nem rák...akkor más tüneted is lenne!
Szia!
Én írtam a hormon problémát, de látom, hogy írtad, hogy tablettát is szedsz.
Szerintem attól is lehet! Pecsétlő vérzés lehetséges, ha nem megfelelő a gyógyszer! Ez ha több éve szeded is előfordulhat!
Még valami! Én 23 éves vagyok és kicsivel több mint 3 éve szedem ugyanazt a fogamzásgátlót. A dokim szerint nem kell szünetet tartanom vagy váltanom, mert nincs problémám.
Szóval 2 év után nem kellene egyértelműen problémának lennie, valószínű nem igazán jó Neked az a gyógyszer! Már ha tényleg ettől van.De én is elég valószínűnek tartom.
Értem, még egy hétig szedem a gyógyszert és azon gondolkoztam, hogy abbahagyom. Sok helyen olvastam (webbeteg oldalon Dr. Hamvas Ferenc szülész-nőgyógyász válaszait olvasgatom időnként. Jó orvosnak tartom.
Ott írta, de igen, ő is csak akkor, ha van valami probléma a gyógyszerrel. Viszont, ha nekem "nem jó" azért még hat, mert terhes nem lettem tőle. (lekopogtam:)
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, én tényleg a legrosszabbra gondoltam már. Remélem igazatok lesz, és a gyógyszer lesz a ludas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!