Mit tesztek az ellen, hogy ne izzadjon meg annyira a lábatok között?
Figyelt kérdés
Gondolom nem én vagyok az egyetlen, akinél előfordul egy hosszabb tanóra, vagy buszút után, hogy azt érzi, csurom vizes a nadrágja a lába között, és kellemetlen szagot érez ahogy feláll a helyéről. Mit lehet tenni ez ellen?
Rendszeresen tisztálkodom, higiéniával nem gondolom, hogy baj lenne, még is olyan visszataszító ez..
2012. máj. 28. 21:28
11/12 anonim válasza:
Amúgy tök ugyanolyan része a testnek, mint a hónalj. Éppúgy tud bűzleni is dezodor hiányában. A hónaljnál is a végtagok érintkeznek a testtel, és szőrös (eredetileg), combtő ugyanez. Végtag, test találkozása, és szőrös. "Furcsa" szagú váladékot termelő faggyúmirigyek mindkét helyen. Csak valamiért sokaknál csak az egyik helyen van dezodorálás.
12/12 anonim válasza:
még kapható a boltokban az eredeti ókori mososzappan.
én csak azt használom tisztálkodásra. büdösebb szag nem létezik, mint mikor az ember természetes szaga összekeveredik a vegyi úton előállított illatokkal.
a friss izzadtságszag hasonló örömöt nyujt mint a rózsaillat. a valódi rózsára gondolok, nem pedig a rózsaillatú parfűmre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!