Mit tesztek az ellen, hogy ne izzadjon meg annyira a lábatok között?
Gondolom nem én vagyok az egyetlen, akinél előfordul egy hosszabb tanóra, vagy buszút után, hogy azt érzi, csurom vizes a nadrágja a lába között, és kellemetlen szagot érez ahogy feláll a helyéről. Mit lehet tenni ez ellen?
Rendszeresen tisztálkodom, higiéniával nem gondolom, hogy baj lenne, még is olyan visszataszító ez..
fiú/20
Szerintem egyszerűbb lenne , leborotválni róla a dzsungelt. Aztán ki tudja, hogy utána mi lesz. Talán eljön a világvége. :)
Utolsó de hülye vagy ez fájdalmas!
Kérdező,használj gyógyszertári izzadsággátlót.
dezodort nem javaslom, nagyon egészségtelen még hónaljra is, mert a benne lévő alumíniumsók rákkeltők!! olvassatok utána. régen nem volt ennyi mellrák, most meg egyre gyakoribb még férfiaknál is!!!!
nekem dezodor helyett tökéletesen bevált a szódabikarbóna. mindig van a táskámban és ha úgy érzem baj van, rákenem a hónaljamra az illemhelyen. tökéletesen szagtalanít! láb közti izzadás azért lehet mert összeér a combod, van akinek még ki is dörzsölődik a bőr, nyáron szoknyában. fogyást , tornát javaslok. ja és szerintem a borotválás nem hülyeség , mert így alaposabb a tisztálkodás.
Na na gyerekek, ne használjatok füszereket a honaljatokon meg a lábatok között :)
Inkább akkor , baba pudert alkalmazatok, hidjétek el jobban jártok , mint hogy izesítsétek a nemi szerveteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!