Ez lehet azért mert sokat ittam? 12 éves vagyok és fél éve van meg. Tegnap jött meg de akkor elmentem egy buliba ahol vagy 10 sört megittunk és ma nyoma sincs a mensinek. Ez lehet az alkohol miatt?
12 évesen lány létedre 10 sör??? Szerintem te is tudod, hogy ez így nem jó, nem helyes. Még fiúnak sem, nem még lánynak... Főleg ennyi idősen, gyerekként. Később amúgy majd magad is belátod, hogy ami a mai fejeddel "menő", az később szégyellnivaló lesz.
és igen... A szüleid felelőtlenek, ha tudnak erről, hogy hova jársz és mit csinálsz, de van egy gyanúm, hogy fogalmuk sincs, mert hazudsz nekik.
De a kérdésed nem ez volt...
A válasz: Én úgy tudom, hogy az alkohol (nagy mennyiségben) képes befolyásolni a menstruációt. Pl. a sok bortól előbb, jobban is megjöhet, mivel vérképző.
A sörről viszont nem hallottam semmi ilyet. Nem is annyira jellemző az, hogy egy lány/nő annyira sörös legyen, hogy ennyit igyon belőle. Nekem a sör az olyan férfias...
Később majd megtapasztalod, hogy mennyire labilis is a menstruáció. Ha kicsit zűrösebb a heted, stresszesebb, késhet napokat is vagy gyengítheti is.
Viszont te még fiatal vagy, és csak fél éve menstruálsz, lehet, hogy még nem állt be, az elején ez simán lehetséges, nekem is anno fél évig nem jött meg az első után.
Amúgy most jutott a végén az eszembe, hogy ha te már 12 évesen bulizol, iszol, akkor akár terhes is lehetsz, ha voltál fiúval.
utolsó... szerintem a rasszizmus nagyobb gond magyarországon mint a kisebbség, de térjünk a tárgyra:
abban igazuk van a többieknek, hogy később megbánod. én 14 évesen ittam és voltak is belőle bajok. de ennyi idősen a mensi összevissza van, hidd el! semmi sem meglepő:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!