Melyik fog. Gátlótól nem fog kialakulni a hüvelygomba?
Maitalon-t szedek másfél éve. Ez idő alatt MINDEN hónapban előjött. MINDIG kezeltem, (+ a párom is), de a következő hónapban újra jelentkezett. Sejtettem, h a fog. gátló a ludas, ezért kihagytam 2 hónapot. Nem jelentkezett. Komoly kapcsolatban élek, ezért kéne a fog. gátló (egyik dolog, h biztonságosabb, a másik, h olcsóbb, mint a gumi). Mit javasoltok?
A nőgyógyászom kissé gyagya, ezért akarok úgy menni hozzá, h már tudom az új tabletta nevét. (nem akarja elhinni, h minden hónapban gombás vagyok. szerinte ez lehetetlen...) Ha valaki már volt hasonló helyzetben, és tudna segiteni, az irhatna :) köszönöm!
MINDEN fogamzásgátlónak lehet ilyen mellékhatása, ugyanis MINDEGYIK megváltoztatja a hüvely pH-ját.
Szóval felesleges gyógyszerneveket kérned, mert ha érzékeny vagy erre, vszínűleg a másiktól is előjön.
Ha ennyire tabletta párti vagy, és hallani sem akarsz más megoldásról, akkor teljesen mindegy, hogy melyiket próbálod ki, vagy előjön majd, vagy nem.
Nekem is ugyanez a gondom:(
Szerintem nalam is a tabletta a hibas.
Az elmult fel evben pedig kulonosen(gyogyszert valtottam).
Minden honapban elojon. Pedig nagyon vigyazok a higieniamra meg minden, sot meg ilyen huvelyflorat visszaallito tablettat is vettem, ami rohadt draga. Segit de aztan egy csapasra minden visszajon.
Ezt mar nem birom elviselni:(
A szexualis eletem kihalt, felek, hogy a baratom egyszer megunja:(
1,5 eve vagyunk egyutt, az elejen minden szuper volt, de ez a fajdalom megkeseriti az eletemet.
Pedig nincs is tunetem most konkretan, csak iszonyatosan faj, ha egyutt vagyunk. Mar a felelem is kialakult bennem, szinte felek a szextol, mert mindig faj:(
De a gumit egyaltalan nem szeretem, draga is lenne, meg korulmenyes:(
Most megyek szerdan dokihoz(megint-.-), nem tudom mit mondd;(
Azt is mondta, lehet azert kapom mindig meg, mert rossz az etkezesem, tul sok cukrot eszek.
De ez meg nem igaz, mert tenyleg egeszsegesen probalok etkezni, nem eszem sok cukrot:(
A gyogyszert azert is szeretem, mert amugy rendszertelen es nagyon fajdalmas a menstruaciom, ez nem hianyzik:(
Azért ennyire nem szörnyű a gumi, komolyan nem értem mivel jobb az állandó viszketés, fájdalom, rossz szex vagy épp szexhiány, mint az óvszer.
Ne szedjetek tablettát és meg van oldva a gond.
Arra meg, hogy a gumi drága: szerintem a gombád kezelésére már sokkal többet költöttél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!