1/5 anonim válasza:
Nem, de ki se próbálnám. Nagyon nem tartom higiénikusnak, meg most gondold el...az megtelik, ki kell mosni. Egy nyilvános wc-ben kicipeled a mosdóhoz, és ott nekiállsz mindenki előtt elmosni? Meg nem is vagyok biztos benne, hogy nem szivárogna mellé. Meg hogy érzed, ha megtelt? Áhh...maradok a tamponnál...
2/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy megfigyelted-e kedves kérdező, de az ilyen kérdések 90%-ára nem érkezik válasz. Valószínűleg nem próbálták még a magyar nők, mert ez nekik nem tűnik higiénikusnak, aki meg kipróbálta, az nem veszi figyelembe az ilyen kérdéseket. Bocsi, hogy ezt mondom, de ha érdekel, hogy milyen akkor próbáld ki. (Bocsi az oltásért.)
3/5 anonim válasza:
Nincs az a pénz hogy én olyat használjak. Undorító.
4/5 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló!Csak kíváncsiságból kérdeztem,hogy van-e valamilyen tapasztalata valakinek erről a valamiről!Én el sem tudnám képzelni ,hogy hogy lehet ezt használni!
2012. máj. 28. 11:49
5/5 anonim válasza:
Engem az érdekelne vele kapcsolatban, hogy hogy szedem ki úgy hogy a teli kehelyből ne menjen sehova mellé? Merthogy betenni úgy kell hogy összenyomom, meg félbe és betuszkolom. De a teli cuccal levőt hogy szedem ki?
Meg ha kiszedem hogy nem lesz olyan a ruhám?
Na meg amit írtak:nyilvános wc-ben, munkahelyen hogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!