Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális ez? (menstruációs...

Normális ez? (menstruációs probléma 14/l)

Figyelt kérdés

eddig nem volt erős a vérzés a menstruáció során de most igen. olvastam róla de azt írták 35-40 éves kor körül lehet ilyen és én 14 éves vagyok :(

köszönöm a válaszokat

2012. máj. 26. 13:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Menj ügyeletre!
2012. máj. 26. 13:12
 2/6 anonim ***** válasza:
14 évesen még semmi nem fix, azt sem tudni ami neked erösnek tünik, tök normális, csak még fiatal vagy és tapasztalatlan. beszéld meg otthon anyuval, növérrel, stb nem a gyk a legideálisabb hely egészségügyi dolgokkal kapcsolatban...
2012. máj. 26. 13:22
 3/6 A kérdező kommentje:
utolsónak: oké, köszi a tippet
2012. máj. 26. 13:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze, még normális. A menstruációs vérzés erőssége is változhat az évek során. Azért vigyázz, hogy ne lépjen fel súlyos vérveszteség.
2012. máj. 26. 16:39
 5/6 anonim válasza:
Ugyanilyen helyzetben voltam: az első két hónapban alig volt, a harmadikben pedig elég rendesen megindult. De ne parázz, a tested tudja mit csinál, szépen be fog állni ez is.
2012. máj. 26. 18:40
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2012. máj. 26. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!