Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális ilyen esetben a...

Normális ilyen esetben a változás?

Figyelt kérdés
Szeptemberben volt egy abortuszom, és azóta a mensim megváltozott nagyon. Abortusz előtt 6-7 napig tartott, és sok volt. Amióta történ a műtét, azóta 3-4 nap, az 5.-ik nap már csak barnázok. és kevesebb is van. Azt olvastam hogy ilyenkor a méhnyálkahártya vékony és igy nehezebb teherbe esni. Mert amikor sok a vérzés én több napig tart akkor vastag a méhnyálkahártya és hamarabb össze jön a baba. Ez mennyire fogja befolyásolni a következő terheséget ha szeretnénk megint? Ez amugy normális hogy ilyen a mensim? Kicsit meg vagyok ilyedve. Néhány megnyugtató válasznak örülnék nagyon. Volt vagy van aki ilyen helyzetben van mint én? Előre is köszi a válaszokat. Egy 23 éves lány
2009. jún. 29. 19:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Orvosnak feltetted már a kérdéseidet?
2009. jún. 29. 22:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Azt mondta ha megvan rendesen akkor semmi gond nincsen....

csak annyi változás van hogy kevesebb napig tart.

2009. jún. 30. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!