Vér van a bugyimon! Mi ez?
Figyelt kérdés
Most vettem észre hogy nagyon véres a bugyim de nincs itthon senki. mit tegyek? egyáltalán mi történt velem? 11/L2012. máj. 26. 11:18
11/24 anonim válasza:
És a betétet majd wc-papírba csomagold be, és a kukába dobd ki, nehogy a wc-be húzd le!
12/24 A kérdező kommentje:
oké,de akkor nincs semmi bajom ugye?
2012. máj. 26. 11:33
13/24 anonim válasza:
nincs semmi ez természetes, minden lánnyal megtörténik :)
14/24 anonim válasza:
Nincs semmi bajod ne aggódj! Ez azt jelenti, hogy minden hónapban megérik egy petesejted, de amiből kisbaba lenne, ha egy fiú hímivarsejtje megtermékenyítené. De mivel ehhez még kislány vagy, így nem tapad meg a méhed falában, hanem a méhnyálkahártyával együtt leválik és ez jött ki a puncidból vérrel együtt.
15/24 anonim válasza:
*amiből kisbaba lenne. Bocsánat. Előző voltam.
16/24 anonim válasza:
Nyugodtan mondd el Apukádnak is! Ő is tudja, hogy mi a menstruáció.
17/24 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm már haza jött és elmondtam mindkettőjüknek. a nővérem már nagyjából elmagyarázta,mert azt mondta már neki is rég van.
2012. máj. 26. 11:47
18/24 anonim válasza:
Bármit szeretnél tudni, csak kérdezz nyugodtan! :)
19/24 anonim válasza:
Gratulálok! Nagylány vagy.(:
11/L
20/24 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek :) és ez meddig fog tartani? a nővérem azt mondta kb 50 éves koromig.
2012. máj. 27. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!