Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet az, hogy mikor...

Mitől lehet az, hogy mikor menstruálok, nagyon fáj a hasam lent? 16/L

Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 12:49
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Talán attól, hogy menstruálsz?!
2009. jún. 29. 12:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Bizony a mensesől fájni szokott az első 2-3 napban, de van akinek végig, és előtte is. :)
2009. jún. 29. 12:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is szokott fájni,ami normális,ha meg már nem bírod,használj görcsoldót,nekem az mindig segít,főleg,ha este már nem tudok aludni tőle.:S

13/L

2009. jún. 29. 12:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj,nekem is szokott nagyon:S.Az első 2 napon általában de van mikor utána is.Ez teljesen normális,van olyan nő/lány aki semmit nem érez menzesz alatt,van aki meg "végigszenvedi".Nem vagyunk egyformák.De hogyha már tényleg nagyon fáj akkor vegyél be Nospát.Ez egy görcsoldó,én csak akkor szoktam ha tényleg nagyon fáj,napi 1,max 2-t.Asszem recept nélkül lehet kapni.
2009. jún. 29. 12:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért fáj mert méhösszehúzódásod van,hogy így segítse leválni a méhnyálkahártya darabokat...:)

Aztán ugye ez 1-2-3 nap alatt elmúlik,de ez egyéni,mint a miku hossza is:)

2009. jún. 29. 13:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az alhasi fájdalmat a méh összehúzódásai okozzák, teljesen normális jelenség havi vérzéskor. Szerintem is segít a görcsoldó, fájdalom csillapító.

(Idővel változik majd ez is. Nekem 15 évesen olyan görcseim voltak, hogy hánytam és felkelni sem tudtam. Majd úgy 18 éves koromra elmúltak, majd megint lettek, de sokkal enyhébben. Most, szülés után megint fáj a hasam, de éppen hogy, egy-két óráig, nem tovább.) 34/L

2009. jún. 29. 13:02
 7/8 anonim ***** válasza:

az alhasadban van a méh, annak az összehúzódása miatt fáj.. ne aggódj az osztályodban a lányok felének tuti fáj..

nekem hálistennek soha nem szokott, csak először mikor megjött meg nagy ritkán néha napján :)

2009. jún. 29. 14:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2009. jún. 29. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!