Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen kinos helyzeteid...

Milyen kinos helyzeteid voltak menstruációval kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 10:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Eddig kétszer voltam ilyen helyzetben:egyszer osztálykiránduláson pont reggel induláskor jött meg.A másik pedig rendeztünk egy osztálypartit és pont akkor volt meg nekem.És ezek annyira rosszérzések ilyenkor.A barátnőmnek Nemrégen jött meg Osztálykiránduláson voltunk/2 naposon/.Volt medence meg ilyen jó dolgok és neki pont mikor a legjobb idő volt és fürödni készültünk/wc-be mentünk átöltözni és ő akkor vette észre hogy megjött neki,és nem ment bele a vízbe.
2009. jún. 29. 17:20
 2/3 anonim ***** válasza:
még fiatal voltam, rendszertelen volt és előbb jött meg mint amire számítottam. suliban voltam épp. fehér selyemgatyában és tanga bugyiban.képzelheted...
2009. aug. 13. 15:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Még mikor tapasztalatlan voltam ezen a téren, egyik haverommal elmentünk egy másik haverhoz. Vagyis én csak elkísértem. de nekem pont megvolt, és betétet tettem be. Akkor még nem tudtam hogy nekem ennyi elővigázatosság kevés volt, pechemre. Tűző napon dumált a haverom a haverjával én meg majd elájultam. Egyszer csak éreztem hogy kezdek átázni. Siettettem a hazamenetelt, de csak nem tudtunk elindulni... totálisan átáztam, de baromira. Vagyis úgy éreztem, de szerencsére csak hátulról lehetett látni a hatalamas 20 cm átmérőjű foltot. Képzelhetitek milyen ciki volt amikor kísért ki minket a kapuba a srác... Próbálam féloldalt menni... Hazahúztam bőgtem egy sort lefürödtem és azóta (immár 2 éve) tampont használok.

Már ezelőtt is voltak "baleseteim", többször is a lepedő itta meg, hogy az éjszakai betét oldalt kiengedett mindent...

De mióta tamponozom, semmi panaszom nem volt.

Ja de :D ezt még leírom:P

na szol pont aquaparkba voltunk. én csúszás előtt kicseréltem a tampont újra, hogy kibírja sokáig. Lecsúsztam a csúszdán és totál olyan érzésem volt, mintha kijött volna belőlem minden! vagyis mintha a tampi kicsúszott volna. Eszeveszetten rohantam a wcre, de aztán alig bírtam kivenni a tampont mert persze semmi nem volt, csak vaklárma :D

és akkor belegondoltam, hogy basszus ha nem tamponoznék, akkor otthon ücsöröghetnék a pelusba:D

2009. aug. 13. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!