Cikis helyzetek menstruációval kapcsolatban? :D
Velem még nemigazán történt ilyesmi,de a barátnőimmel már igen.A legjobb barátnőmnek nemrég asszem augusztusban
jött meg az 1.Elég rendszertelenül szokott neki megjönni és amikor suliba kellett menni újra megjött neki az anyukája a táskja egyik fiókjába tett neki betétet ő pedig nemtudta kiszedni,mert fiúk ülnek előtte.A végén én adtam neki betétet a saját táskámból.A másik barátnőm órák után akarta kicserélni a betétet,de a nadrágján 1 pici foltot vettem észre amit meg is mondtam neki.
Az osztálykiránduláson 3óra buszozás.Egész úton felhúzott lábbal ültem.Egy fiú(Gergő) azzal szivatott hogy elmondta az oszinak, hogy nemsokára megjön.De kiderült nem szivatott.Odajött Gergő mondta hogy az oszi üzeni:
10perc és megállunk 1 wc-nél.
5perc múlva odajött az oszi, én már naon ki voltam készülve.Elkezdett beszélni:
-Nyugodj meg!Nincs semmi baj-suttogta.
-Jól vagyok-a hangomban már alig volt erő.
-Gergő azt mondta: rosszul vagy mert ma fog megjönni. Nyugi 5perc és megállunk-éreztem a hangjában a megértést.
Kedves fiú volt utolsó :D Nekem az volt egyszer, hogy 3 napig volt, aztán 2 nap kimaradt és azt hittem már nem is fog jönni, szóval elmentem miniszoknyában, betét és tampon nélkül a suliba, és hát asszem irodalomórán éreztem, hogy nedvesedik alattam és mikor lenéztem láttam, hogy tökre átáztam szerencsére a szék még nem lett olyan, erre írtam egy üzit a füzetembe a mellettem ülő legjobb barátnőmnek ,aki vette a lapot és kölcsönadta a pulcsiját, hogy a derekamra kössem, plusz adott egy betétet is, nagyon hálás voltam neki, a tanár szerencsére kiengedett, de nagyon cikis volt, mert hátul ülök, szóval az egész osztályon át kellett gázolnom, és be is akadt egy székbe a pulcsi, majdnem leesett rólam, és az egyik fiú meglátta, hogy véres "ott", és hát elkezdett röhögni, de szerencsére nem mondta el senkinek, utólag is hálás vagyok mindkettőjüknek! :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!