Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet? PCOS-em van.

Mitől lehet? PCOS-em van.

Figyelt kérdés
Májusban felírt az orvos fogamzásgátlót, szedtem 9 hónapot és abbahagytam, mert elvileg ennyi idő elég volt arra is hogy a mellette szedett Metformin (2x1) beállítsa a ciklusom.3hónapig meg is jött rendesen, de most 2 hete késik.Mitől lehet? Kedden megyek a dokihoz de nagyon idegesít :/

2012. máj. 24. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Baba?!
2012. máj. 24. 19:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet mikor már 10 napja késett de negatív lett :/ Ezért is vagyok ilyen ideges :S Mi van ha nemis hat a gyógyszer? Lehet ilyen?
2012. máj. 24. 19:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem csinálj még tesztet, mert lehetett kései peteérésed.

Most is szeded a metet?

30 hetes pcos kiamama

2012. máj. 25. 10:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát én is pcos-es vagyok, de én nem ajánlom a fogamzásgátlót az csak elfedi a problémát, én barátcserjét szedek január óta és rendbe rakta a menszeszemet ami soha nem volt rendszeres én ajánlom, hogy próbáld ki, velem is akarták szedetni a metformint csak én szerencse, hogy nem szedtem be, mondjuk nálam csak enyhe inzulinrezisztencia van. Ha van kérdésed szívesen válaszolok.
2012. máj. 27. 17:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Szedem egyfolytában a metformint,de januárban abbahagytam a fogamzásgátlót pont azért, hogy ne attól álljon be a mensim. Holnap doki de nagyon félek hogy mi bajom.Nem tudom mennyire befolyásolja, hogy kb. 3 hete úgy begörcsölt a ball oldalam hogy nem tudtam felállni,de orvoshoz még nem jutottam el mivel 1 héten 1x rendel és mind3 kedden máshova kellett mennem.
2012. máj. 28. 16:42
 6/6 anonim ***** válasza:

A fogamzásgátlótól megvonásos vérzésed van, nem a rendes ciklus szerinti vérzés.

Ha szeded a metet folyamatosan, akkor annak is be kell állítani, de természetesen mozogni kell rendszeresen és a diétát is be kell tartani.

31hkm

2012. máj. 28. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!