Hormonális betegségben szenvedők hogyan sikerül lelkileg feldolgoznotok a betegségetek, a teüneteket?
Igen, persze, hogy ezeket "a könnyű legyantázni" dolgokat olyanok mondják, akik soha nem szembesültek ilyennel, egy strand előtti sima boroválás is minimum fél óra nekem...
Legalább te megtaláltad a párod, nekem nincs, és amíg ilyen kompexusaim lesznek a tüneteimtől nem is hiszem, hogy lesz...
Köszönöm a válaszod.
ennyire szőrösek vagytok hogy hetente 2szer kell gyantázni?
bakker én nagyon szörösnek tartom magam de 2 hetente bőven elég lehet van az 3 is.....tuti ennyire szörösek vagytok?
Sziasztok!
Nem enyhülnek a tünetek a hármas kezelés hatására?
Havonta 1szer szoktam gyantáztatni, régen többször kellett, mert erősek voltak, de ma már alig lehet észre venni. Sokat segített a hármas kezelés, nekem.
28 hetes pcos kismama
20:06
Egy szóval sem írtam, hogy hetente kétszer kell nekem is gyantázni, de az is épp elég megterhelő, hogy gyakorlatilag szinte mindenhol szőrtelenítenem kell...
06:37
Ami azt illeti mióta kezelnek nálam a helyzet sokkal rosszabb, a szőrösödés változatlan, nagyon rövid idő alatt híztam 10 kilót amit képtelen vagyok leadni, a menstruációm rendszertelen... Az orvosom szerint pedig minden rendben...
Konkrétan nem értem. Szeded a metet? Tartod a hármas kezelést? Vagy milyen kezelés hatására híztál 10kgot?
A dokid mit gondol az alatt, hogy rendben vannak a dolgok? Mert ha nincs rendszeres ciklusod, nincsenek rendben a dolgok.
Ne menj el ezek a dolgok mellett, mert nemcsak a szőrösödés lehet baj, hanem a terméketlenség is. Bár nem tudom, hogyan állsz a babakérdéssel...
29hkm
Pajzsmirigy alulműködéssel kezelnek, de biztos, hogy más gondom is van, a nemi hormonokkal sem volt minden oké, de az orvosom erre is azt mondta, hogy nem nagyok az eltérések, hagyjuk... Hát köszönöm, most próbálok másikhoz bejutni.
Még nem akarok gyereket, de tudom, hogy így nem is menne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!