Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez a mellgyakorlat nem indít...

Ez a mellgyakorlat nem indít el rosszindulatú változásokat a mellemben?

Figyelt kérdés

4 hónapig szedtem fogamzásgátlót, és nagyon felborította a hormonháztartásomat. Az egyik kellemetlen tünet, hogy petyhüdtek lettek a melleim, lógni kezdtek. Sokat kutattam interneten, hogy természetes módon hogy lehet segíteni ezen. Ráakadtam egy gyakorlatra, és nagy örömemre már pár nap után szemlátomást teltebb, kezd olyan kis feszes gömbölyű lenni, mint régen.

Felmerült bennem, hogy ez a hirtelen változás nem indíthat el valami csúnya dolgot a mellemben? Végülis nagyon rövid időn belül nagy munkát végeztek a zsírmirigyek a mellemben...Tudom, hogy nem vagytok orvosok, de vélemény esetleg?

2012. máj. 23. 19:38
 1/1 anonim ***** válasza:
Nemhiszem, hisz akkor miért csinálnák ezt az emberek? De ha ennyire aggódsz akkor lassíts a tempón, kevesebb gyakorlatot végezz vagy több pihenőt iktass be. Mindig csak annyit, amennyi jólesik!
2012. máj. 23. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!