Hüvelygombára kaptam gynazol krémet és szájon át szedhető gombaölőt, mindezt pénteken. Viszont a tüneteim még mindig nem enyhülnek. Gond?
Figyelt kérdés
Visszatérő hüvelygombám van. Az eddigi kezeléseknél mindig 2 adag gnazolt kaptam és mellé még utókezelésként canesten kúpot vagy candibene kúpot.
Most viszont nem tudom, hogy ez így elég lesz e? Az orvosom azt mondta hogy igen, szombaton fogok menstruálni, utána hosszas hüvelyflóra helyreállítást írt elő Femibion Intimával és Lactofeel hüvelygéllel.
Volt más is akinek a gynazol nem mulasztotta el a tüneteit 4 nap alatt? Ha most nem múlik el, menstruáció után is elő fog jönni?
Azon gondolkozok igazából hogy elhasználok vagy most vagy a mensi után még egy ilyen 3 kúpos canestent a biztonság kedvéért. Azzal nem árthatnék ugye?
21L
2012. máj. 22. 16:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!